about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اینترنت اشیاء، مورد هجوم حملات سایبری

گزارش کارشناسان امنیتی شرکت HP نشان می دهد که اطلاعات مورد بررسی در اینگونه دستگاه ها شامل آسیب پذیری های گوناگونی از طیف پیچیدگی می باشند، از Heartbleed  و حملات اختلال سرویس گرفته تا انتخاب کلمات عبور ضعیف.

در این بررسی تلویزیون، وب کم، ترموستات های خانه، خروجیهای برق از راه دور، کنترل آب پاش ها، مراکز کنترل دستگاه های متعدد، قفل های کنترلی درب ها و هشدار دهنده های خانه در لیست دستگاه های مورد آزمایش قرار گرفتند و همگی آنها از ابزار تلفن همراه کنترل می شوند. در برخی موارد، خدمات ابری  نیز تحت بررسی قرار گرفتند.

به نظر می رسد که 90 درصد از این دستگاه ها اطلاعات شخصی را جمع آوری می کنند، در حالی که 70٪ آنها بر روی شبکه قرار داشته و هیچ گونه رمزگذاری برای آنها تعریف نشده است. علاوه بر این، 80 درصد از آنها به کاربر امکان فعال کردن کلمات عبور قوی را ارائه نمی دهند و کاربران را مجبور می کند تا به انتخاب کلمات عبور ضعیف با استانداردهای صنعت امروزی تکیه کنند.

با وجود اینگونه خطرات، روشن است که تمامی دستگاه های IOT باید مورد ارزیابی امنیتی مناسبی قرار گیرند و استانداردهای لازم برای اقدامات حفاظت آنها رعایت شود. با این حال، IOT   هنوز هم در آغاز راه قرار دارد و استفاده از یک محصول در مقیاس گسترده تر نیز امنیتی قوی تری را به ارمغان می آورد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.