about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ایمیل‌های مشکوک را دریابید

یکی از روش‌های انتشار ویروس‌های رایانه‌ای، باز کردن ایمیل‌هایی است که صرفاً برای انتشار ویروس‌های مخرب و بعضاً سرقت اطلاعات شخصی افراد ارسال می‌شود.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یکی از شگردهای مجرمانه در فضای مجازی، فیشینگ است که شامل تلاش برای به‌دست آوردن اطلاعاتی مانند: نام کاربری، گذرواژه، اطلاعات حساب بانکی و … از طریق جعل یک وب سایت، آدرس ایمیل و… می‌شود. شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌های پرداخت آنلاین، ازجمله اهداف حملات فیشینگ هستند. ایمیل‌هایی که با این هدف، ارسال می‌شوند و حاوی پیوندی به یک وب‌سایت هستند، در اکثر موارد، حاوی بدافزارند که برای مقابله با این روش کلاه‌برداری، باید نکاتی را رعایت کرد.

اخیراً ویروس‌های رایانه‌ای، در قالب ارسال ایمیل ازجانب افراد ناشناس جابه‌جا شده‌اند و گاهی عناوین جذابی دارند که کاربران را برای باز کردن آن‌ها، ترغیب می‌کنند. در برخی موارد نیز درخواستی مبنی بر کلیک کردن روی لینک این‌گونه ایمیل‌ها در قالب ایمیل‌های تبلیغاتی فرستاده می‌شود و گیرنده را برای باز کردن ایمیل‌ها تشویق می‌کند.

در این زمینه، امیر صفری فروشانی -کارشناس نرم‌افزارهای امنیتی- با بیان این‌ که ایمیل یکی از راه‌هایی است که خلاف‌کارهای سایبری می‌توانند با آن کاربران را در معرض تهدیدات و حملات سایبری قرار دهند، گفت:

از انواع این حملات سایبری می‌توان به فیشینگ و ارسال بدافزار در قالب فایل‌های ضمیمه آلوده، اسکریپت‌ها و لینک‌های آلوده و اسپم (هرزنامه)، اشاره کرد.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از آنتی‌ویروس توسط کاربران اظهار کرد:

برای حفاظت در برابر هرزنامه‌ها و فیشینگ، حتماً باید از سرویس‌های آنتی‌فیشینگ و آنتی‌اسپم بهره برد؛ مخصوصاً اگر از سرویس‌های ایمیل شرکتی خود استفاده کنند. البته نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس، اکثرشان چنین ویژگی‌هایی دارند و درصورتی‌ که ایمیل آلوده‌ای فرستاده شود، شناسایی می‌کنند.

این کارشناس در ادامه، با بیان این‌ که کاربران نباید هر ایمیلی را که برایشان ارسال می‌شود، باز کنند، گفت:

مخصوصاً اگر این ایمیل، از فرستنده‌ی ناشناس ارسال‌ شده باشد و موضوع و متن ایمیل، جذاب باشد، باید با شک و تردید بیش‌تری به آن نگاه کنند. همچنین در مواردی که خیلی ترغیب شدند، یا حتماً باید آن ایمیل را باز کنند، لازم است یک‌ مجموعه موارد را چک کنند و تحت شرایط خاص آن را باز نمایند.

صفری خاطرنشان کرد:

سیستم باید حفاظت‌شده باشد. درضمن مواردی از جمله آپدیت سیستم عامل، به‌روزرسانی مرورگر اینترنتی و داشتن آنتی‌ویروس اصلی و معتبر و ترجیحاً با کیفیت، روال‌هایی هستند که همه باید رعایت کنند. بنابراین درصورتی‌ که باید یک ایمیل ناشناس و مشکوک را بگشایند، می‌توانند فایل ضمیمه را دانلود کنند، تا آنتی‌ویروس، آن فایل را اسکن کند. ولی یا فایل پیوست را باید بدون اجرا و باز کردن آن، در سرویس‌های اسکنر آنلاین مانند ویروس توتال اسکن کنند، یا این‌ که با یک متخصص تماس بگیرند و موضوع را مطرح کنند؛ تا وی با تدابیری -که صلاح می‌داند- فایل را باز کند.

این کارشناس هم‌چنین توصیه کرد:

کاربران تحت هیچ شرایطی نباید به خاموش، یا غیرفعال کردن آنتی‌ویروس خود اقدام کنند؛ زیرا این کار باعث می‌شود ویروس‌ها و خلاف‌کاران سایبری، به‌راحتی سیستم‌ها و اطلاعات کاربران را آلوده کنند. این موضوع، خطرات بسیار جدی دارد.

هم‌چنین به توصیه‌ی پلیس فتا، لازم است هنگام دریافت ایمیل، منبع ارسال‌کننده‌ی آن را بررسی نمایید و هرگز روی لینک‌های موجود در ایمیل‌های مشکوک کلیک نکنید. امنیت رایانه خود را بالا ببرید. به صورت دوره‌ای، اکانت‌های بانکی خود را چک کنید. و درنهایت اطلاعات خود را درخصوص جرائم سایبری و حملات جدید بالا ببرید.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.