about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ایمیل‌های فیشینگ بانک تسکو با مضمون کریسمس

موسسه خبری سایبربان: همانند سال گذشته مجرمان اینترنتی با آغاز سال جدید میلادی به ارسال ایمیل‌های فیشینگ به مشتریان بانک تسکو با موضوع " کوپن رایگان تسکو برای کریسمس" پرداختند. در حال حاضر، کارشناسان امنیتی از وجود چنین ایمیل کلاهبرداری در صندوق‌های ورودی هشدار می‌دهند.

به گفته دیوید هارلی از شرکت امنیتی ESET، این ایمیل‌ها تحت عنوان " کوپن رایگان تسکو برای کریسمس " و یا چیزی شبیه به "مشتری گرامی، بانک تسکو به شما فرصت خرید رایگان کوپن را در هر یک از رسانه‌های مربوط به تسکو و یا بصورت رایگان می‌دهد "، به منظور کلاه برداری از مشتریان در نظر گرفته شده اند.

این پیشنهاد فقط برای کارت‌های اعتباری تسکو و صاحبان پس انداز این بانک ارسال شد و در ضمیمه آن لینکی قرار داشت که مشتریان می‌بایست بر روی آن کلیک می‌کردند. ایمیل‌ها به گونه ای طراحی شده اند که در آنها از یک آرم مناسبتی بانک تسکو استفاده شده است.

این لینک نه تنها به وب سایت قانونی تسکو، بلکه به یک صفحه فیشینگ که قربانیان در آنجا اطلاعات شخصی و مالی خود را به دست کلاه برداران می‌سپارند، متصل می‌شود.

هارلی به نکته جالبی در مورد اجرای این اسپم اشاره کرده است. بر خلاف دیگر کمپین‌های مشابه، که به طور خاص موضعی نیستند، اما این یکی این چنین است.

این متخصص در پست وبلاگ خود اشاره کرد که این ایمیل به نوعی از روش‌های موضعی شباهت دارد که ما با انواع دیگر از فعالیت‌های مخرب در ارتباط هستیم (مانند بات نت ها،  AVجعلی، کلاهبرداری در کمک‌های خیریه و غیره) که در آن مهندسی اجتماعی مبتنی بر یک رویداد فصلی جاری است (کریسمس، روز ولنتاین) و یا خبرهای روز اعم از واقعی یا جعلی بودن آن است. /

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.