about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ امیرعلی خیراندیش مدیر اجرایی جستجوگر پارسی جو با بیان این مطلب اظهار کرد: فضای مجازی حاوی محتوای ناسالم و غیراخلاقی است که این وب‌سایت‌ها اگر بدون هیچ ملاحظه‌ای در دسترس باشد، مخاطرات فراوانی به وجود می‌آورد و در حال حاضر جستجوگرهای جهانی در ایران نتیجه جستجوی یک پرسش برای کاربر 7 تا 90 سال را یکسان نشان می‌دهند، موضوعی که باعث دغدغه در خانواده‌ها شده است.

 وی با بیان اینکه پارسی جو برای نخستین بار امکان جستجوی پاک را در کشور فراهم کرده است افزود: جستجوگر بومی دارای قابلیت مؤثر و هدفمندی است که به کاربران اجازه می‌دهد در محیطی پاک و عاری از هرگونه سایت‌های غیراخلاقی و محتوای ناسالم، اقدام به جست‌وجو کند.

 وی تصریح کرد: بخشی از مأموریت نهادها و سازمان‌های فرهنگی کشور، مقابله با تهاجم فرهنگی و ابتذال فضای مجازی است درحالی‌که با گسترش فرهنگ استفاده از جستجوگر پارسی جو بخش قابل‌توجهی از این موانع به‌سادگی مرتفع خواهد شد.

مدیر اجرایی جستجوگر پارسی جو با اشاره به اینکه دسته‌بندی اطلاعات وب و جستجوی متناسب با سن کاربر در اغلب کشورهای وجود دارد افزود: در کشورهایی مانند روسیه، کره جنوبی و چین که دارای موتور جستجوی بومی هستند نتایج پرسش کاربر بر اساس فیلتر سن یا Age Verification وجود دارد و آنچه هم‌اکنون به شکل بی‌پروایی در فضای مجازی در دسترس کاربران ایرانی است حتی در کشورهای اروپایی نیز دیده نمی‌شود و این بدان معناست که فرهنگ استفاده از جستجوگرهای بومی باید هر چه سریع‌تر در کشور نهادینه شود.
وی تأکید کرد: بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که در کشورهای کره جنوبی، روسیه و چین، خانواده‌ها به‌طورجدی از میزان دسترسی اطلاعات به فرزندانشان به‌شدت حمایت می‌کنند و یکی از عمده‌ترین دلایل محبوبیت این جستجوگرها، ارائه اطلاعات مفید و مجاز توسط این جستجوگرهای بومی است.
خیراندیش خاطرنشان کرد: عدم آگاهی از این مقوله، مخاطرات فرهنگی و اجتماعی زیادی برای خانواده‌ها در برداشته است درحالی‌که موتور جستجوگر پارسی جو این چالش را حل کرده‌ و به‌طور پیش‌فرض، در سایت‌های غیراخلاقی و محتوای ناسالم، امکان جست‌وجو توسط کاربران وجود ندارد، به همین خاطر خانواده می‌توانند از داده‌های جستجوی فرزندانشان در فضای وب اطمینان کامل داشته باشند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.