about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ویدیوی جعلی وایرال‌شده در یوتوب ربات‌های تسلا را نشان می‌دهد که برای آزمایش مقاومت سایبرتراک، به این خودرو شلیک می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ویدیویی که در کانال یوتوب SoKrispyMedia منتشر شده است، از تصاویر کامپیوتری استفاده می‌کند و واقعی نیست. این ویدیو سه ربات تسلا را نشان می‌دهد که آزمایش شلیک گلوله به سایبرتراک را بازسازی می‌کنند. یکی از ربات‌ها کلاه کابوی پوشیده و به‌سمت سایبرتراک شلیک می‌کند، ربات دیگر اسلحه‌ها را تحویل می‌دهد و ربات سوم داخل سایبرتراک نشسته است. پس از شلیک‌های پرآب‌وتاب، ربات راننده از سایبرتراک بیرون می‌آید و می‌گوید: «من زنده هستم.»

این ویدیو در ایکس نیز منتشر شد و خود ماسک در مورد آن نظرداد. او در واکنش به این ویدیو گفت: «احتمالاً می‌توانیم سال آینده این اتفاق را محقق کنیم.» این پست واکنش‌های زیادی را در بین طرفداران ربات‌های تسلا و سایبرتراک به‌دنبال داشت و برخی مشتاق دیدن نوآوری‌های این شرکت بودند. اما آیا واقعاً رسیدن به چنین آینده‌ای هیجان‌انگیز است؟

سایبرتراک و ربات‌های اپتیموس تسلا

ربات‌های تسلا نیز با نام مستعار اپتیموس (Optimus)، ربات‌هایی انسان‌نما هستند که قرار است در کارهای مختلف به انسان کمک کنند؛ به‌ویژه کارهایی که خسته‌کننده، تکراری یا خطرناک هستند. ماسک قبلاً گفته بود که ربات‌ها از فناوری و نرم‌افزاری مشابه وسایل نقلیه تسلا مانند سیستم خلبان خودکار و کامپیوتر خودران استفاده خواهند کرد.

سایبرتراک در سال 2019 رونمایی شد و انتظار می‌رود در سال 2025 به‌شکل انبوه روانه بازار شود. در مدل دیفرانسیل عقب این خودرو با هر بار شارژ می‌توان تا 402 کیلومتر رانندگی کرد. قیمت این مدل حدود 60 هزار دلار است. بااین‌حال، تسلا امیدوار است که با کمک‌های دولتی در بخش خودروهای برقی، قیمت آن به زیر 50 هزار دلار کاهش یابد.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.