about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ایسوس برنامه‌ی زمانی انتشار به‌روزرسانی پایدار اندروید ۱۲ برای برخی از مدل‌های جدید سری ذن‌فون و راگ‌فون اعلام کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربابن به نقل از شرکت‌های مختلف تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند، ارائه‌ی به‌روزرسانی اندروید ۱۲ را برای محصولات خود آغاز کرده‌اند. برند تایوانی ایسوس تأیید کرده است که ۶ مدل از گوشی‌های هوشمند این شرکت تا نیمه‌ی اول ۲۰۲۲، به‌روزرسانی جدیدترین نسخه‌ی سیستم‌ عامل اندروید را دریافت خواهند کرد.

به گزارش گیزچاینا، ایسوس از مدتی قبل، تولید گوشی‌های هوشمند اقتصادی و میان‌رده را متوقف کرده است. این شرکت درحال حاضر فقط روی فروش مدل‌های رده‌بالای سری ذن‌فون و راگ‌فون تمرکز کرده است. باید اشاره کنیم که این محصولات به‌طور محدود و فقط در برخی از نواحی جهان عرضه شده‌اند.

ایسوس برخلاف سایر شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند، سیاست‌های قبلی خود را برای ارائه‌ی به‌روزرسانی‌های اندروید ادامه می‌دهد. ذن‌فون ۶ و راگ‌فون ۲ به‌روزرسانی اندروید ۱۲ را دریافت نخواهند کرد. این درحالی است که جدیدترین به‌روزرسانی سیستم عامل اندروید برای ۶ مدل از گوشی‌های جدیدتر این شرکت منتشر خواهد شد.

این شرکت اعلام کرده است که به‌روزرسانی نرم‌افزاری جدیدش، شامل امکانات و تغییرات رابط کاربری اختصاصی ZenUI و بهبودهایی در مصرف باتری و عملکرد کلی دستگاه خواهد بود.

ایسوس انتشار نسخه‌ی پایدار اندروید ۱۲ را از دسامبر ۲۰۲۱ آغاز خواهد کرد. این به‌روزرسانی ابتدا برای زنون ۸ فلیپ و ذن‌فون ۸ در دسترس قرار خواهد گرفت. پس از دو مدل یاد شده، راگ‌فون ۵ و راگ‌فون ۵ اس در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۲ به جدیدترین نسخه‌ی اندروید به‌روزرسانی خواهند شد. درنهایت گوشی ذن‌فون ۷ و راگ‌فون ۳ نیز در نیمه‌ی اول ۲۰۲۱ به اندروید ۱۲ دسترسی خواهند داشت.

برنامه‌ی زمانی انتشار نسخه‌ی پایدار اندروید ۱۲ برای محصولات ایسوس:

از دسامبر ۲۰۲۱

  • ایسوس ذن‌فون ۸ فلیپ
  • ایسوس ذن‌فون ۸

از سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۱

  • ایسوس راگ‌فون ۵ اس
  • ایسوس راگ‌فون ۵

از نیمه‌ی اول ۲۰۲۱

  • ایسوس ذن‌فون ۷
  • ایسوس راگ‌فون ۳

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد