about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ایسر به دنبال پروژه‌های سری بلند پروازانه

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ «جیسون چن» به‌عنوان مدیر ارشد اجرایی شرکت ایسر اعلام کرده است که این شرکت چند پروژه بزرگ را در دستور کار خود دارد که تا چند هفته آینده به رسانه‌ها معرفی خواهند شد.
شرکت ایسر بازارهای جدیدی را هدف قرار داده است و بر اساس گفته‌های مدیر ارشد اجرایی این شرکت، به‌زودی شاهد اخبار هیجان‌انگیزی از این شرکت خواهیم بود.
چن به جزئیات این پروژه‌های جدید اشاره‌ای نکرده است ولی بر اساس اظهارنظر او در طول چند هفته آینده و به‌احتمال فراوان در طول ماه نوامبر میلادی شاهد ارائه جزئیاتی در این زمینه خواهیم بود.
بر اساس گفته‌های چن، شراکت و همکاری ایسر با شرکت‌های Starbreeze و grandPad نه‌تنها ادامه خواهد داشت بلکه این شرکت قصد توسعه این ارتباطات را دارد.
در زمینه دستگاه‌های کروم‌بوک نیز اظهارت چن نشان‌دهنده این است که ایسر قصد ندارد تا با کاهش چشمگیر قیمت بتواند سهم بیشتری از بازار را به دست بیاورد.
شایان‌ذکر است که چن چندی پیش اعلام کرده بود که این شرکت به دنبال بازارهای جدید است و به همین دلیل نیز پروژه‌های جدید ایسر ممکن است کاملاً با پروژه‌های امروزی آن متفاوت باشند.

تازه ترین ها
گسترش
1405/05/17 - 09:30- آسیا

گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در قطر

آژانس ملی امنیت سایبری قطر از گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در این کشور خبر داد.

حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.