about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

برخی منابع غربی مدعی شدند هکرهای دولتی ایران شبکه شرکت F5 را در امریکا هدف حملات سایبری قرار دادند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ پلیس فدرال امریکا به تازگی با انتشار بیانیه ای دولت جمهوری اسلامی ایران را به اجرای حملات سایبری پیشرفته به بخش های خصوصی و دولتی ایالات متحده متهم کرد.

در حالی که در بیانیه یاد شده نام هکرها شناسایی نشده است، برخی منابع آگاه غربی در گفتگو با یک خبرگزاری امریکایی مدعی هستند گروه هکری مورد نظر متعلق یه یک تیم بزرگ امنیت سایبری بوده ارتباط بسیاری نزدیکی با گروه (Fox Kitten)  یا (Parasite) دارند.

 بیانیه منتشر شده از سوی پلیس فدرال امریکا ادعا کرد گروه هکری (Fox Kitten) با ارتقای توان و زرادخانه سایبری خود از اکسپلویت های (CVE-2020-5092) استفاده کرده است. آسیب پذیری یاد شده دربرگیرنده مجموعه ای از زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری (BIG-IP) است که از ابزارهای بسیار محبوب و چند منظوره شبکه تولیده شده از سوی شرکت F5  محسوب می‌شود.

پلیس فدرال امریکا برای اشاره به این گروه از استفاده از نام عمومی آن خودداری کرده اما با ارجاع به حملات گذشته آن به (Pulse secure VPN) و (Critix) فعالیت و رفتار این تیم هکری را مطالعه می‌کند. اف بی آی همچنین با اعلام هشدار به شرکت های بخش خصوصی و دولتی امریکا مدعی شده است که گروه یاد شده با ایجاد دسترسی به شبکه‌های آنها، این امکان را در اختیار دیگر تیم های هکری ایرانی قرار می‌دهد یا از آنهایی که بستری مناسبی برای جاسوسی نیستند از طرسق باج افزارها کسب درآمد می‌کند.

پلیس فدرال امریکا همچنین در بیانیه خود هشدار داده است که گروه یاد شده واحد مشخصی را هدف قرار نمی‌دهد و به همین دلیل ممکن است هر شرکتی هدف حملات آن قرار گیرد.

برخی منابع امریکایی در گفتگو با خبرگزاری (ZDNet)، مدعی شده‌اند حملات گروه هکری یاد شده علیه دستگاه های (BIG-IP) موفق آمیز بوده است.  یک محقق امنیت سایبری امریکایی مدعی شد بیانیه منتشر شده از سوی پلیس دولتی امریکا پس از اجرای موفقیت آمیز حملات گروه (Fox Kitten) و نفوذ به دو شرکت امریکایی اعلام شد.
             

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد