about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هم‌زمان با رکورد زنی جهانی در دانلود غیرقانونی فصل جدید سریال بازی تاج‌وتخت؛ ایران در رتبه ششم دانلود غیرقانونی این مجموعه قرارگرفته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ موسسه موسو (MUSO) که فعالیت‌های مرتبط با دانلودهای غیرقانونی و سرقت محتوای دیجیتال را تحت نظر دارد، آماری از دانلود غیرقانونی قسمت اول از فصل هشتم سریال پرطرفدار Game of Thrones را منتشر نموده است که به گفته این موسسه تنها طی ۲۴ ساعت اول از پخش آن بیش از ۵۵ میلیون بار به‌طور غیرقانونی دانلود یا استریم شده است.

بر اساس گزارش منتشرشده، ۷۶٫۶% از آمار مشاهده، از طریق سایت‌های استریم غیرقانونی، ۱۲٫۲% از طریق سایت‌های دانلود غیرقانونی و ۱۱٫۳% آن از طریق تورنت بوده است.

نکته جالب در مورد کشورهای صدر لیست است؛ جایی که بیشترین دانلود غیرقانونی این سریال متعلق به کشورهای هند، چین، آمریکا، انگلیس، نیجریه و ایران است.

جایگاه نخست در اختیار کشور هند است که شبکه HBO در آن به سختی در دسترس عموم است و جمعیت میلیاردی و فیلم باز این کشور از جمله طرفداران پروپاقرص فصل جدید سریال بازی تاج و تخت هستند. رتبه بعدی متعلق به چین است که فقط اقدام به پخش یک نسخه سانسور شده از این سریال می‌کند و طرفداران سریال برای دیدن نسخه کامل و غیرسانسور شده آن به دانلود غیر قانونی روی می‌آورند.

کاربران آمریکایی نیز به‌عنوان تنها کشوری که نسخه قانونی آن بدون مشکل در اختیار آنان است سهم قابل‌توجهی داشته و در جایگاه سوم قرارگرفته‌اند و این موضوع نشان می‌دهد که فرهنگ کپی رایت در این کشورها هم چندان جا نیفتاده است. در این فهرست ایران پس از انگلیس و نیجریه در رتبه ششم بیشترین دانلود غیرقانونی قرار گرفته است.

گفتنی است پیش از این و در ماجرای حمله هکری و باج‌گیری ۶ میلیون دلاری از رسانه بین‌المللی HBO در سال ۲۰۱۷، حدود ۱٫۵ ترابایت از اطلاعات این شبکه ازجمله سریال بازی تاج‌وتخت و فیلمنامه آن به سرقت رفته بود که براساس ادعای مقامات ایالات‌متحده یک ایرانی ۳۰ ساله به نام بهزاد بصری به‌عنوان متهم این ماجرا نام‌برده شد. او بعد از سرقت فیلمنامه ها، تقاضای ۵.۵ میلیون دلار به‌صورت بیت کوین داد که البته این درخواست هیچ‌گاه توسط شبکه محقق نشد.

یافته‌های تحقیق سایت MUSO نشان می‌دهد که بزرگ‌ترین چالش HBO، نه مشاهده غیرقانونی محصول پرطرفدار خود، بلکه در دسترس قرار دادن آن برای کاربران در سطح جهانی است.

لازم به ذکر است فصل گذشته این سریال (هفتم) در کل بیش از یک میلیارد بار در سراسر جهان از طرق غیرقانونی مشاهده شده است. گفتنی است چندی پیش وزارت ارشاد مجوز پخش و انتشار این سریال را صادر کرد و در حال حاضر قسمت‌های جدید این سریال در برخی اپلیکیشن‌های VOD ایرانی قابل دسترس است؛ محتوایی که البته وجهه قانونی ندارد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد