about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اتحادیه بین‌المللی مخابرات در جدیدترین گزارش خود سطح دسترسی به اینترنت را با توجه به جمعیت کشورهای مختلف جهان اعلام کرد.

براساس این آمار، کشور ایسلند در میان کشورهای جهان، بیشترین سطحح دسترسی به اینترنت را دارد و ۹۸.۲ درصد از جمعیت این کشور از اینترنت استفاده می‌کنند. این درحالی است که کشورهای لوکزامبورگ با ۹۷.۳۳ درصد، آندورا با ۹۶.۹۱ درصد و نروژ با ۹۶.۸۱ درصد در رتبه‌های بعدی این رده بندی قرار دارند.
طبق اعلام اتحادیه جهانی مخابرات، بیش از ۳۴ میلیون نفر از مردم ایران به اینترنت دسترسی دارند و کشورما با ۴۴.۰۸ درصد ضریب نفوذ سطح دسترسی، در رتبه ۱۰۳ جهان قرار دارد.
در این گزارش آمده است که ۸۰ درصد از مردم اروپا، ۶۵ درصد از مردم آمریکای شمالی، ۶۰ درصد از مردم آمریکای جنوبی، ۴۲ درصد مردم آسیا و ۲۵ درصد مردم آفریقا به اینترنت دسترسی دارند.
دسترسی به اینترنت در کشورهای کوچک پیشرفته با جمعیت اندک، به مراتب بیش از کشورهای بزرگ است و اریتره، سومالی و نیجر تنها کشورهای آنلاین در قاره آفریقا هستند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد