about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

در جدیدترین گزارش موسسه سیاست استراتژیک استرالیا در تعیین ده ابرقدرت برتر علمی و فناوری جهان، ایران از ژاپن پیشی گرفته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ موسسه سیاست استراتژیک استرالیا (ASPI) گزارش داد؛ایران به عنوان یکی از پنج کشور برتر در شش فناوری از چهل و چهار فناوری مورد بررسی توسط ردیاب جدید فناوری حیاتی ASPI و نهمین رتبه بندی کلی برای پیش بینی 10 قدرت برتر جهان در آینده قرار گرفت.

هنگامی که تعداد انتشارات، استنادها و شاخص ها برای موتورهای هوانوردی نوآورانه، از جمله موتورهای مافوق صوت، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت، ایران پس از چین و ایالات متحده در رتبه چهارم قرار گرفت و بسیار جلوتر از ژاپن، ایتالیا و بریتانیا قرار گرفت.

بر اساس گزارش ASPI، ایران همچنین در بین چهار کشور برتر جهان از نظر تحقیقات در مورد مواد هوشمند، سوخت‌های زیستی و فناوری‌های جدیدی که وارد بازار شده‌اند و ممکن است مسیر تجارت را تغییر دهند، قرار دارد.

این موسسه اظهار داشت؛سال هاست که ایران به عنوان یکی از کشورهای برتر جهان در علم آفرینی شناخته می شود. از سوی دیگر، Critical Technology Tracker فراتر از تحقیقات اساسی رفته و بر شاخص‌های عملکرد حیاتی قابلیت‌های علمی و فنی تمرکز کرده است و کشورهایی را که در این معیار در میان 44 فناوری برتری دارند، شناسایی کرده است.

از سوی دیگر، این ردیاب فناوری های حیاتی (Critical Technology Tracker) فراتر از تحقیقات پایه رفته و بر معیارهای عملکرد حیاتی توانایی علمی و فناوری در میان کشورهای دارای مزیت رقابتی در این معیار در بین 44 فناوری متمرکز شده است.

ASPI در حال حاضر طیف وسیعی از زمینه‌های فناوری حیاتی را بررسی می‌کند که شامل دفاع، فضا، روباتیک، بیوتکنولوژی، هوش مصنوعی و حوزه‌های حیاتی فناوری کوانتومی می‌شود.

ASPI می‌گوید: 

«رقابت برای تبدیل شدن به مهم‌ترین نیروگاه فناوری در آینده، بین بریتانیا و هند است، که هر دو ادعا می‌کنند در 29 کشور از 44 فناوری، در 5 کشور برتر قرار دارند».

کره جنوبی و آلمان با 20 و 17 فناوری به ترتیب در 5 کشور برتر قرار دارند.

علاوه بر این، بر اساس گزارش ASPI، "استرالیا از نظر 9 فناوری در بین پنج فناوری برتر قرار دارد و پس از آن ایتالیا، ژاپن، ایران و کانادا" هستند.

چندین کشور دیگر، از جمله ترکیه و اسپانیا، به طور مداوم در ده کشور اول قرار می گیرند اما در پنج کشور برتر نیستند.

این موسسه اظهار داشت: ایران به در تلاش است تا پیشرفت‌های فناوری و بخش‌های خود را بهبود بخشد. دولت مبالغ زیادی را برای تولید محصولات پیشرفته فناوری سرمایه گذاری می کند و همچنین در بخش هوش مصنوعی خود سخت کار می کند تا عملکرد و رتبه بخش فناوری خود را بهبود بخشد.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.