about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اتهام زنی غربی‌ها در فضای سایبری علیه ایران هرروز ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد و گروه‌های بیشتری به‌عنوان قربانیان حملات ایران معرفی می‌شوند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ موج تازه و جدید اتهام زنی به ایران در فضای سایبری، چند ماهی است که به راه افتاده و در طی این مدت اتهامات بسیار گسترده و متنوعی متوجه کشورمان در فضای سایبری شده است. کشورهای غربی به رهبری ایالات‌متحده مدعی هستند ایران، حملات گسترده‌ای را علیه آمریکا و متحدین این کشور آغاز کرده و به دنبال پیگیری اهداف سیاست بین‌المللی خود، از طریق فضای سایبری است.

این اتهامات، در اغلب موارد، با واکنش دستگاه دیپلماسی کشور روبرو بوده و ایران، هرگونه دخالت در امور دیگر کشورها از طریق فضای سایبری را رد کرده است. به‌تازگی نیز شرکت آمریکایی سیمنتک، در گزارشی مدعی شده است یک گروه هکری ایرانی با نام الفین (Elfin) که ظاهراً با عنوان APT33 نیز شناخته می‌شود، حجم عظیمی از حملات، علیه سازمان‌ها و گروه‌های دولتی و خصوصی در جهان به راه انداخته است.

به ادعای این شرکت آمریکایی، 42 درصد از قربانیان این حمله در عربستان سعودی و 34 درصد از آن‌ها در آمریکا قرار دارند. بخش‌های تحقیقاتی، شیمیایی، مهندسی، ساخت و تولید، مالی و مخابراتی، ازجمله شرکت‌ها و مؤسسات و زیرساخت‌هایی هستند که قربانی حملات سایبری این گروه ایرانی شده‌اند.

همچنین در بخش دیگری از گزارشی که سیمنتک در این زمینه منتشر کرده آمده است، در فاصله سال‌های 2016 تا 2019، الفین اقدام به هک 18 سازمان و نهاد در زمینه‌های مهندسی، شیمیایی، تحقیقاتی، انرژی، مالی، مخابراتی و بخش‌های بهداشت و درمان در آمریکا کرده است و اطلاعات فراوانی را از این بخش‌ها به سرقت برده است.

البته در تمام اتهاماتی که طی ماه‌ها و سال‌های اخیر متوجه جمهوری اسلامی ایران در فضای سایبری شده است، هیچ سند و مدرک مستدلی ارائه نشده و صرفاً این اتهامات در حد حرف و برخی گمانه‌زنی‌ها باقی مانده است. هنوز ابعاد تازه‌ای از پرونده سیمنتک علیه ایران در دسترس نیست.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.