about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: برنامه‌های جدی و متمرکزی در حوزه هوش مصنوعی داریم و بزرگترین برنامه ما در سال جاری، ایجاد آزمایشگاه ملی بزرگ در سطح خاورمیانه در حوزه هوش مصنوعی است که بتواند حداقل ۱۰۰۰ نفر از بهترین محققان کشور را جذب کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اظهار کرد: "هوش مصنوعی" یکی از حوزه‌هایی است که به صورت جدی باید مورد توجه قرار بگیرد و مقام معظم رهبری نیز تأکید چندباره بر روی این موضوع داشتند.

وی افزود: برنامه‌های جدی و متمرکزی در حوزه هوش مصنوعی داریم و بزرگترین برنامه ما در سال جاری، ایجاد آزمایشگاه ملی بزرگ در سطح خاورمیانه در حوزه هوش مصنوعی است که بتواند حداقل 1000 نفر از بهترین محققان کشور را جذب کند و این موضوع در برنامه هفتم نیز خواهد آمد.

معاون علمی رئیس‌جمهور تصریح کرد: این آزمایشگاه ملی با پردازنده‌ها و سیستم‌ها و ابزارهای مورد نیاز در هوش مصنوعی با ویژگی‌های خاص در سطح منطقه تجهیز خواهد شد و امیدواریم که کمک ویژه‌ای به جریان هوش مصنوعی انجام دهد.

دهقانی با اشاره به راه‌اندازی ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی در معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی به صورت کاملاً تخصصی بر روی حوزه هوش مصنوعی متمرکز است.

وی اضافه کرد: تجربه نشان داده است که ایرانی‌ها در حوزه‌های نرم‌افزاری، توانمندتر هستند، شاید در بعضی از جاها و در حوزه‌های سخت‌افزاری کمبود منابع داشته باشیم اما درجای که با مغز و هوش انسان‌ها سرکار دارد، اصولاً جلوتر هستیم.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.