about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان: در 21 اکتبر سال 2016، بدافزاری به نام بات نت میرای (Mirai Botnet)، بخش عظیمی از اینترنت را با استفاده از حمله‌ی اختلال سرویس توزیع شده (DDoS) به شرکت داین (1Dyn) از دسترس خارج و باعث کند شدن آن شد. توییتر، گاردین، نتفلیکس، ردیت، سی.اِن.اِن و بسیاری دیگر در سراسر اروپا و آمریکا تحت تأثیر این حمله قرار گرفته و عملکرد آن‌ها با مشکل مواجه شد. داین تعداد ابزارهای حاضر در این حمله را 100 هزار عدد تخمین زده و قدرت آن را 1.2 ترابابیت در ثانیه برآورد می‌کند. مقامات این شرکت توضیح دادند توان حمله‌ی انجام شده تقریباً 2 برابر نمونه‌های مشابه بوده است. از طرفی مدتی قبل نیز بدافزار به نام بریکربوت (Brickerbot)، شناسایی شده که عملکردی به‌مراتب پیچیده‌تر از میرای داشته و تجهیزات اینترنت اشیاء را هدف قرار داده است.
شرکت کسپرسکی به تازگی موفق به شناسایی بدافزاری به نام هاجیمه (Hajime) که 300 هزار ابزار اینترنت اشیا را آلوده کرده است. تمرکز هاجیمه تا این لحظه روی ابزارهای اینترنت اشیایی مانند دستگاه‌های ضبط تصویر دیجیتالی (DVR2)، وبکم و مسیریاب‌ها قرار دارد؛ اما می‌تواند به تمامی دستگاه‌های متصل به اینترنت نیز نفوذ کرده و آن را آلوده کند.
هاجیمه با استفاده از حمله‌ی «جستجوی فراگیر» (brute-force) رمز عبور کاربران را شکسته و به ابزار مورد نظر نفوذ می‌کند. سپس خود را مخفی و بدون که کاربر متوجه شود، از داده‌های وی سو استفاده و آن‌ها را ارسال می‌کند.
با توجه به گزارش کسپرسکی بیشتر ابزارهای اینترنت اشیا آلوده شده در ایران، برزیل و ویتنام قرار دارند. کارشناسان توصیه کرده‌اند دارندگان این گونه وسایل بهتر است هر چه سریع‌تر رمز عبور خود را به عبارتی پیچیده‌تر تغییر داده و نرم‌افزار آن را به جدیدترین نسخه‌ی موجود بروزرسانی کنند.
بدافزار هاجیمه اولین بار در اکتبر سال 2016 شناسایی شد و در آن زمان برای انجام حملات اختلال سرویس توزیع شده و ارسال هرزنامه مورد استفاده قرار می‌گرفت.
یکی از عجیب‌ترین نکات فعالیت هاجیمه، عدم توجه آن به شبکه‌ی شرکت‌های آمریکایی مانند جنرال الکتریکی، اچ.پی، اداره‌ی پست، وزارت دفاع و چندین شبکه‌ی خصوصی دیگر است.
کنستانتین زایکُو (Konstantin Zykov)، گفت: «نکته‌ی جذاب مورد هاجیمه، هدف آن است. در حالی که این بات نت در حال گسترش پیدا کردن است، هدف آن همچنان نامشخص باقی‌مانده است و ما هنوز نشانه‌ای از یک حمله‌ی یا فعالیت مخرب مشاهده نکرده‌ایم.»

____________________________________

1- شرکت آمریکایی داین بخش عظیمی از زیرساخت‌های اینترنت و سامانه‌های نام دامنه‌های اینترنت را در اختیار دارد.
2- Digital Video Recorder

 

 

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.