about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ایران؛ متهم به یگانه تهدید سایبری آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، به‌تازگی شرکت اِی‌او‌اِل (AOL) که یک شرکت ارائه‌دهنده‌ی خدمات رسانه‌ای در آمریکاست در مصاحبه‌ای با جیمز لوئیس (James Lewis)، مدیر برنامه فناوری و سیاست عمومی مرکز مطالعات بین‌المللی و راهبردی آمریکا (CSIS)، در مورد بزرگ‌ترین تهدیدات امنیت سایبر که متوجه آمریکا است از وی پرسید. جیمز لوئیس در این مصاحبه‌ در مورد بزرگ‌ترین تهدیدات امنیت سایبر که متوجه آمریکا است از ایران نام برد.
وی بزرگ‌ترین تهدیدات را از ناحیه‌ی ایران، روسیه، چین و کره‌ی شمالی دانست. همچنین وی ادعا کرد که هکرهای روسی و چینی سالانه میلیاردها دلار از آمریکا سرقت می‌کنند. وی در اتهامی دیگر ایران و کره‌ی شمالی را نیز خطرناک دانست؛ زیرا به اعتقاد وی این دو کشور حملاتی را برای به دلیل الزامات سیاسی علیه آمریکا انجام داده‌اند. همچنین وی افزود که هرکدام از این چهار کشور می‌توانند حملات مخربی علیه داده‌ها، خدمات و زیرساخت‌های حیاتی انجام دهند.
وی در مورد ایران، حزب‌الله و ارتش الکترونیک سوریه ادعا کرد که ایران آن‌ها را حمایت می‌کند تا بتوانند به‌عنوان نایب برای حملات سایبری اقدام کنند.

                                                                                                                       
در ادامه‌ی این مصاحبه گفته شد که خاورمیانه به‌عنوان منطقه‌ای تهدیدآمیز برای امنیت به شمار می‌آید. بعدازآن در مورد بزرگ‌ترین مناطقی که تهدیدات امنیت سایبر از ناحیه‌ی آن‌ها است از جیمز لوئیس سؤال شد. وی پاسخ داد: «فقط ایران... ایران از حملات سایبری علیه اهدافی در خاورمیانه استفاده می‌کند. بدنام‌ترین آن‌ها حمله علیه شرکت آرامکو بود. حملات دیگر ایران، حمله علیه کازینوی سندز و حملات ابتدایی علیه بانک‌های آمریکا است. ایران به دنبال این است که حملاتی هم به خطوط لوله‌های انرژی آمریکا داشته باشد.» همچنین وی پیشتر در مورد توان سایبری ایران گفته بود: «ایرانی‌ها به بهبود توان حملات سایبری خود ادامه خواهند داد، اما ما باید در ارتباط و استفاده از آنها مراقب باشیم به‌طوری‌که نگران توافق نشوند.»

 

بخش اول               بخش دوم

پایان بخش سوم

 

 

 

 

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.