about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ایران، بازیگری نوظهور در دنیای سایبری

یک شرکت امنیتی آمریکایی ادعا می کند، هکرهای دولتی ایرانی در حال گسترش حملات و جاسوسی‌های سایبری خود هستند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «ZDNet»؛ شرکت اکسنتچر (Accenture)، در گزارش سال 2018 خود با نام «Accenture Cyber Threatscape Report 2018»، از ایران به عنوان بازیگری نوظهوری در فضای حملات سایبری نام برد.

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «iDefense» آمریکا، ادعا می کنند، هکرهای این کشور نه تنها اقدام به راه‌اندازی حملات سایبری می‌کنند، بلکه کمپین‌های جاسوسی سایبری نیز ایجاد کرده‌اند.

بر اساس گزارش اسکنچر، در نیمه اول 2018، حملات صورت گرفته از سوی ایران افزایش یافت و احتمالاً این روند ادامه خواهد داشت.

محققان ادعا کردند حملاتی که از سوی دولت حمایت می‌شوند، به صورت ویژه‌ای افزایش یافته است. همچنین با همکاری هکتیویست، حملات جنایت‌کارانه یا ویرانگری را علیه آمریکا، اروپا و آسیای غربی انجام می‌دهند. اگرچه اکسنتچر، باور دارد تمرکز این گروه‌ها روی ملت‌های خاورمیانه قرار دارد.

سلاح‌های انتخابی فعلی ایران، بدافزارهای موبایلی، شامل، سو استفاده از آسیب‌پذیری‌های اندروید و باج افزارها هستند. بازار غیررسمی برنامه‌های اندروید که توسط گوگل تأیید نشده‌اند، به هدف رایجی برای بازیگران تهدیدآمیز ایرانی تبدیل شده‌اند تا بدافزارها را روی ابزارهای همراه اجرا کنند؛ اما همین گروه‌ها به دنبال کار گذاشتن کدهای مخرب مخفی در برنامه‌های قانونی موجود در گوگل پلی است.

اسکنچر همچنین گروه هکری ایرانی به نام پایپ فیش (Pipefish) را شناسایی و زیر نظر گرفته است. این گروه در سراسر آسیای غربی فعال بوده و با هدف جاسوسی سایبری، نهادهایی را در کشورهای بسیاری مانند عربستان صعودی، قطر، امارات متحده‌ی عربی هدف قرار داده است.

تجزیه‌وتحلیل‌های انجام گرفته، روی بدافزارهای توسعه‌ی داده شده توسط پایپ فیش، نشان می‌دهد که ابزارهای به کار رفته پیشرفت کرده‌اند. در نتیجه هم‌اینک امکان اجرای دستورها از راه دور را روی دستگاه قربانی دارند.

به نظر می‌رسد باج افزار سفارشی‌سازی شده نیز یکی دیگر از انتخاب‌های گروه‌های ایرانی باشد. اکسنتچر باور دارد، گروه‌های تهدیدآمیز ایرانی، در کنار ماینرهای ارزهای دیجیتالی، روی باج افزارها و بدافزارها، برای کسب سود، تمرکز کرده‌اند.

شرکت مذکور شرح داد، تحلیلگران iDefense پیش‌بینی می‌کنند، بازیگران ایرانی به توسعه و گسترش باج افزارها ادامه خواهند داد. سازمان‌های تحت حمایت دولت نیز، مانند فرماندهی سایبری سپاه می‌توانند از این ابزارها استفاده کنند. همچنین با توجه به این که دونالد ترامپ، رییس‌جمهور آمریکا، اعلام کرده است، قصد دارد تحریم‌ها را علیه ایران بازگرداند، احتمالاً حملات سایبری از سوی این کشور افزایش خواهد یافت.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.