about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مقامات اسرائیل در تلاش‌اند یک سپر سایبری جهانی ایجاد کنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات اسرائیل از آغاز ایجاد یک سپر سایبری جهانی برای مقابله با تهدیدات سایبری خبر دادند. 

بر طبق گزارش تاس، نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل در کنفرانس Cyber Week دانشگاه تل‌آویو اعلام کرده است این رژیم در حال ساخت سپر سایبری جهانی برای حفاظت آنلاین در زمان واقعی است. 

نخست‌وزیر اسرائیل گفته است در قالب این ابتکار عمل دولت‌های شریک و کشورهای همسو و همفکر در سراسر جهان به‌اتفاق هم تهدیدات امنیت سایبری را شناسایی کرده و راه‌حل‌هایی برای هشدار و بررسی حملات سایبری توسعه خواهند داد.

بنت معتقد است:

اگر بخواهید به‌تنهایی بجنگید، بازنده خواهید شد. اگر ما باهم بجنگیم، پیروز خواهیم شد. ما از همه کشورهای همفکر دعوت می‌کنیم که در مبارزه با تهدیدات سایبری همکاری کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.