ایجاد کارگروه ویژه سایبری رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ در روزهای اخیر، صدها کارشناس امنیتی رژیم صهیونیستی داوطلبانه شغل خود را رها کردهاند تا گرد هم آیند و کمک کنند تا افراد ناپدید شده را در پی حمله شدید حماس به رژیم کودککش پیدا کند.
کارینه ناهون (Karine Nahon)، یکی از رهبران این ابتکار، در گفتگو با رویترز ادعا کرد که داوطلبان بسیاری از فیلمها از جمله ویدئوهای منتشر شده در فضای مجازی توسط حماس را در تلاش برای شناسایی و یافتن بیش از 1000 نفر گروگان احتمالی تجزیه و تحلیل کردهاند. سپس تمام اطلاعات جمعآوری شده مستقیماً برای مقامات صهیونیست ارسال میشود تا در این کار تحقیقاتی به آنها کمک کنند.
ناهون با اشاره به به اصطلاح «مرکز فرماندهی» که کارشناسان فناوری اطلاعات و امنیت سایبری در تلآویو راهاندازی کردهاند، مدعی شد :
«اسرائیل در حال حاضر به اطلاعاتی که از این اتاقها میآید متکی است. تأسیساتی که در آن داوطلبان به طور خستگیناپذیری از هوش مصنوعی و فناوری تشخیص چهره/صدا استفاده میکنند تا بتوانند مکان افراد گمشده را پیدا کنند، گاهی اوقات با چسبیدن به برخی جزئیات حداقلی از چهره یا لباسی که میپوشند. کاری پرزحمت که گروه متخصصان آن را در مدت زمان کوتاهی انجام میدهند. ظاهراً حماس در حال حذف تمام ویدیوهای این حمله است که به صورت آنلاین به اشتراک گذاشته، زیرا از این واقعیت آگاه است که اسرائیل در حال تجزیه و تحلیل محتوای موجود در شبکه برای یافتن قربانیان مفقود شده است.»
ناهون ادامه داد :
«کاری که حماس اکنون انجام میدهد پیشروی و حذف ویدئوها است، زیرا میداند که ما اساساً آنها را رصد و تحلیل میکنیم. راهبردی که به نظر میرسد به ارگان سایبری اجازه میدهد اطلاعات زیادی را برای انتقال به مقامات دولتی جمعآوری کند.»