about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد میدان نبرد شیشه ای در ارتش آلمان

ارتش المان با همکاری کشورهای اسرائیل و فرانسه در حال توسعه بستری یکپارچه به منظور افزایش آگاهی موقعیتی در میدان نبرد است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت‌های سامانه‌های دفاعی پیشرفته رافائل اسرائیل (Israel’s Rafael Advanced Defense Systems) و فناوری اطلاعاتی آتوس فرانسه (Atos Information Technology) به منظور کار روی پروژه‌ای به نام «میدان مبارزه شیشه‌ای» (glass battlefield) شروع به همکاری با یکدیگر کرده‌اند. در این طرح به منظور ایجاد تصاویر 3 بعدی به صورت زمان واقعی از سامانه‌های هوایی بدون سرنشین و وسایل نقلیه نظامی بهره گرفته می‌شود. این پروژه به سفارش دفتر فدرال آلمان تجهیزات، فناوری‌های اطلاعاتی و خدمات پشتیبانی ارتش آلمان صورت می‌گیرد.

در بعضی از کشورها از میدان نبرد شیشه‌ای، با عنوان «میدان نبرد شفاف» (transparent battlefield) نیز یاد می‌شود. فراهم شدن یک تصویر سه‌بعدی به صورت زمان واقعی از میدان نبرد نه تنها می‌تواند آگاهی موقعیتی را افزایش دهد؛ بلکه دانشی اضافی را برای رهبران فراهم می‌کند. آلمان به منظور توسعه این پروژه تا سال 2025 با رافائل و آتوس قرارداد امضا کرده است.

سخنگوی رافائل گفت:

تفاهم‌نامه یاد شده امکان گفتگوی مستقیم با ارتش آلمان، در رابطه با مسئله مهمی مانند هوش مصنوعی، دید رایانه‌ای و فناوری‌های پیشرفته C4I را در میدان نبرد فراهم کرد.

آلمان به کنترل ازدحام پهپادها با استفاده از هوش مصنوعی به منظور پشتیبانی از وسایل نقلیه نظامی و تانک‌های آینده علاقه دارد.

مقام یاد شده ادامه داد:

رافائل پیش‌بینی می‌کند، پشتیبانی از میدان نبرد آینده با توسعه پلتفرم‌های یکپارچه و اطلاعات حسگرها در اینترنت اشیا تاکتیکی (TIoT) پیشرفته و ارتباطات ایمن که پایه‌ای برای اتصال بدون مرز پهپادها، وسایل نقلیه و سربازان روی زمین است، شکل می‌گیرد.

رافائل، فناوری بینت (BNET) را که بخشی از محصولات رادیوی نرم‌افزاری (software-defined radios) این شرکت است، تأمین می‌کند. این فناوری امکان دریافت هم‌زمان طیف وسیعی از فرکانس‌ها را توسط یک آنتن فراهم می‌کند.

وی افزود:

بینت، مزیت بزرگی را به منظور حمایت از ایجاد آگاهی موقعیتی در میدان نبرد فراهم می‌کند.

به واسطه بینت، چالش‌های مختلفی در میدان نبرد مانند اتصال به حسگرهای گوناگون و تیراندازان برطرف می‌شوند. به این معنی که یک رادیو می‌تواند به صورت هم‌زمان داده‌ها را از چندین پهپاد دریافت کرده و به سربازان و خودروها منتقل کند و به مانند یک پل ارتباطی به نظر برسد. رافائل ادعا می‌کند فناوری یاد شده در برابر جنگ‌افزارهای سایبری و الکترونیکی مقاوم است.

شرکت اسرائیلی مذکور در طرح میدان مبارزه شیشه‌ای از فناوری «فایر ویور» (Fire Weaver) نیز بهره می‌گیرد. هدف این کار اتصال همه‌ی حسگرهای میدان نبرد در یک شبکه مسطح (flat network) است. این فناوری عنصر کلیدی به‌منظور ایجاد حلقه حسگر به تیرانداز (sensor-to-shooter) را فراهم می‌کند. این انتظار وجود دارد که شبکه‌سازی حسگر به تیرانداز به کاهش شلیک‌های تصادفی به نیروهای خودی، سریع‌تر انجام شدن مأموریت و کاهش تلفات بینجامد. همچنین به نظر می‌رسد به واسطه واقعیت افزوده، موقعیت‌یاب جغرافیایی و آگاهی موقعیتی سه‌بعدی ارائه بشود؛ بنابراین افراد می‌توانند همرزمان خود را شناسایی کرده و نقاط موردنظر را برای همه نیروها قابل مشاهده و بررسی کند.

سخنگوی شرکت اسرائیلی اظهار کرد:

در میدان مبارزه شفاف، فایر ویور، یک زبان بصری کاملاً دقیق میان سربازان، پهپادها و وسایل نقلیه نظامی به وجود می‌آورد. این ویژگی امکان پیاده‌سازی سناریوهای پیچیده و به اشتراک‌گذاری اهداف را فراهم می‌کند.

یوآو ویموث (Yoav Wemuth)، معاون مدیر و مدیر دفتر «C3I» رافائل توضیح داد، میدان‌های نبرد امروزی، تغییرات گسترده‌ای به خود دیده است که بر هماهنگی میان نیروی‌های هوایی، زمینی و دریایی تأثیر می‌گذارند؛ اما بینت، فایر ویور و همکاری آتوس و رافائل تغییرات گسترده‌ای را در ارتش آلمان به وجود می‌آورد. این تغییرات شامل، زمان بصری یکپارچه میان نیروهای آلمان و متحدان آن‌ها به وجود می‌آورد.

منبع:

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.