about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ایجاد شبکه ماهواره‌ای برای ردیابی سلاح‌های مافوق صوت

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ با توجه به پیش‌نویس درخواستی که سازمان توسعه فضایی آمریکا (Space Development Agency) به تازگی منتشر کرده است، این نهاد می‌خواهد مجموعه‌ای از ماهواره‌ها را که توانایی ردیابی سلاح‌های هایپرسونیک را دارند تا سال 2022 در مدار قرار دهد.

بر اساس سند یاد شده سازمان توسعه فضایی در حال آماده‌سازی 20 ماهواره اول است تا در سال مالی 2022 به فضا پرتاب شوند. این اولین گام از ارسال صدها ماهواره متصل به هم در مدار لئو (LEO) –پایین‌ترین مدار پیرامون زمین- است. این سازمان رویکرد توسعه مارپیچ (spiral development approach) را در نظر گرفته و هر 2 سال نمونه‌هایی با قابلیت‌های بیشتر به فضا پرتاب می‌کند. برای مثال 150 ماهواره در سال مالی 2024 به فضا پرتاب خواهند شد.

سازمان یاد شده از پیمانکاران درخواست کرده است تا 8 ماهواره با بازه دید گسترده (WFoV) طراحی و تولید کنند که دارای حسگرهای مادون‌قرمز هستند و می‌توانند سلاح‌های مافوق صوت را ردیابی کنند. این 8 ماهواره در مدار انتقال سازمان (transport layer) قرار خواهند گرفت و یک شبکه مش (Mesh) را با استفاده از اتصالات نوری در فضا به وجود خواهند آورد. این ویژگی باعث می‌شود اطلاعات جمع‌آوری تا زمان رسیدن به سامانه مناسب میان ماهواره منتقل بشوند. این سازمان همچنین اعلام کرد 10 ماهواره اولی که لایه انتقال را به وجود می‌آورند نیز در سال مالی 2022 به فضا پرتاب می‌شوند. این نهاد همچنین قصد دارد در اواسط سال مالی 2023 چندین ماهواره با قابلیت دید متوسط (MFoV) را با تمرکز روی بهبود قابلیت‌های کلی بستر به فضا ارسال نماید.

در ادامه اهداف ای که برای 8 ماهواره با دید گسترده در پیش‌نویس سند مذکور ذکر شده است قابل‌مطالعه هستند:

  • توسعه و ادغام دارایی‌های فضایی با حسگرهای مادون‌قرمز که می‌توانند با قرارگیری در مدار لئو تجهیزات مافوق صوت را ردیابی کنند.
  • به طور خاص عملکرد مسیرهای ارتباطی ماهواره به ماهواره و ماهواره به ایستگاه‌های زمینی مشخص گردد.
  • ادغام سامانه‌ها با یک لایه انتقال در فضا که امکان انتقال اطلاعات و برقراری ارتباطات تاکتیکی به صورت مستقیم را فراهم می‌کند.
  • باید میان ماهواره‌های ارائه شده توسط پیمانکاران مختلف قابلیت همکاری وجود داشته باشد.
  • ارزیابی این موضوع که چگونه پردازش روی تراشه، زیرساخت‌های ارتباطی و الگوریتم‌های پیشرفته می‌توانند استفاده بهینه از پهنای باند ارتباطات را فراهم آورند.
  • توسعه مفهوم عملیاتی برای قابلیت ردیابی جهانی
  • نیازمندی‌های عملیاتی به منظور اطلاع از مسائل تجاری آینده در زمینه ارتباطات، پردازش فضایی و زمینی، تعداد، انواع و قابلیت‌های حسگرهای فضایی بررسی شوند.

پیش‌نویس سند سازمان توسعه فضایی آمریکا تنها مدت کمی پس از این منتشر شد که سازمان دارپا اعلام کرد قصد دارد از سال 2021 ماهواره‌های جاسوسی طرح بلکجک (BlackJack) خود را به فضا ارسال کرده و در مدار لئو قرار دهد.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.