about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد سد امنیتی در اینترنت چین

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین خواستار ایجاد سد امنیتی در اینترنت چین شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در آخرین درخواست خود برای حفاظت از داده ها و اطلاعات آنلاین گفت که چین باید یک سد امنیتی محکم در اینترنت خود تحت نظارت حزب حاکم کمونیست ایجاد کند.

شی جین پینگ در دستورالعمل ارائه شده به مقامات شرکت کننده در نشست دو روزه امنیت سایبری در پکن گفت: چین باید بر مدیریت، عملکرد و تضمین دسترسی به اینترنت مطابق با قانون پافشاری کند.

خبرگزاری دولتی شین هوا به نقل از شی جینپینگ گزارش داد: ما باید به مدیریت حزبی اینترنت و به اصل کار کردن اینترنت برای مردم پایبند باشیم.

شی جین پینگ در دهه گذشته، حفظ امنیت را در اولویت قرار داده است و مفهوم امنیت از سیاست و اقتصاد گرفته تا محیط زیست و فضای مجازی را پوشش میدهد.

در سال ۲۰۱۵، چین یک قانون امنیت ملی با دامنه وسیع تر برای گنجاندن فضای مجازی خود تصویب کرد. یک سال بعد، قانونی تصویب شد که حاوی الزاماتی برای بررسی های امنیتی و ذخیره سازی داده ها روی سرورهای چین بود.

در سال ۲۰۲۱، چین مقررات مربوط به زیرساخت های به اصطلاح حیاتی اطلاعات را تدوین کرد.

امسال، قانون گذاران قانون ضد جاسوسی را بروزرسانی کردند تا انتقال اطلاعات مربوط به امنیت ملی را ممنوع کنند و تعریف جاسوسی را گسترش دهند.

در ماه آوریل، شرکت مشاوره ایالات متحده، بِین و کو (Bain & Co)اعلام کرد که پلیس از دفتر این شرکت در شانگهای بازدید و از برخی از کارکنان بازجویی کرده است. فایننشال تایمز به نقل از افرادی که در جریان این بازدید غافلگیرانه قرار گرفتند، گزارش داد که پلیس رایانه ها و تلفن ها را نیز با خود برده است.

منابع در آن زمان به رویترز گفتند، سال گذشته، قانون گذاران به بزرگترین شرکت ارائه دهنده داده های مالی چین گفتند که ارائه داده های خاص به کاربران خارج از کشور را متوقف کنند.

 

 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.