about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد زیرساخت‌های دسترسی الکترونیکی معلولان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ راهکارهای توسعه بهینه‌سازی دسترسی و توانمندسازی افراد کم‌توان و معلول در کارگروه مشورتی مناسب‌سازی و توسعه دسترسی الکترونیکی توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران موردبررسی قرار گرفت.

این کارگروه باهدف ارائه راهکارهای فناورانه برای توانمندسازی افراد دارای نیازهای ویژه کم‌توان و با معلولیت، ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات تشکیل شد. در این جلسه مشورتی بر ایجاد زیرساخت‌های لازم و ضروری برای معلولان با استفاده از فناوری اطلاعات تأکید شد.

همچنین ارائه فناوری و توسعه فناوری‌های مربوط به استفاده هر چه آسان‌تر معلولان از خدمات فناوری اطلاعات ایران به زبان فارسی با حمایت بخش خصوصی و نخبگان، ایجاد بانک اطلاعاتی پزشکی و امکانات بیمارستانی و تسهیلات انواع بیمه‌ها برای این قشر جامعه در این جلسه موردبررسی قرار گرفت.

در این جلسه که با محوریت سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شد مسئولان سازمان بهزیستی کشور،  نمایندگانی از یونسکو و سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی نیز حضور داشتند.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.