about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد رویکردهای جدید در رمزنگاری کاملاً همگن

سازمان دارپا به منظور تقویت امنیت اطلاعات خود روی بهبود عملکرد رمزنگاری کاملاً همگن تحقیق می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایمنی و امنیت اطلاعات مهم مانند مالکیت معنی، داده‌های مالی و شناسایی شخصی از اهمیت بالایی برخوردار است. روش‌های رمزنگاری سنتی مانند استانداردهای پیشرفته رمزنگاری (AES، داده‌ها را به کدهایی مخفی تبدیل می‌کنند که تنها توسط افرادی که کلید آن را دارند قابل رمزگشایی است. در این روش‌ها از داده‌های در حال انتقال یا ذخیره‌سازی شده محافظت به عمل می‌آید؛ اما در زمان انجام پردازش داده و نیاز به رمزگشایی، آن‌ها را در معرض آسیب‌پذیری و تهدیداتی بی‌شمار قرار می‌دهد.

رمزنگاری کاملاً همگن (FHF) یکی از راه‌کارهای ارائه شده برای رفع مشکل بالا است. در این روش اطلاعات بدون نیاز به رمزگشایی قابلیت پردازش شدن را دارند و اطلاعات همواره محافظت‌شده باقی می‌ماند. از این روش رمزنگاری می‌توان برای انتقال اطلاعات در شبکه‌ها غیرقابل و تقویت اطلاعات خصوصی استفاده کرد. با وجود این در روش رمزنگاری کاملاً همگن، حتی برای انجام کوچک‌ترین عملیاتی، به طیف گسترده‌ای از محاسبات و توان سخت‌افزاری مورد نیاز است که سیستم‌های سنتی توان پشتیبانی از آن را ندارند.

رمزنگاری کاملاً همگن بر پایه نوعی الگوریتم به نام «رمزنگاری مشبک» (lattice cryptography)، استوار است. این الگوریتم از زیرشاخه‌های رمزنگاری کلید عمومی یا نامتقارن به حساب آمده، محاسبات ریاضی بسیار پیچیده‌ای را در مقابل هکر قرار می‌دهد که سامانه‌ها توان حل آن را ندارند. از طرفی با وجود فراهم کردن سطح بالایی از امنیت، ایجاد نویزهای گسترده در زمان پرداز اطلاعات غیرقابل اجتناب است. با انجام هر محاسبات همگن مقدار معینی نویز به وجود می‌آید که رمزنگاری اطلاعات را تخریب می‌کند. زمانی که این نویزها به حد مشخصی برسند بازیابی متن اصلی غیرممکن می‌شود؛ بنابراین داده‌هایی که از آن‌ها محافظت به عمل می‌آمد از بین می‌روند. برای رفع این مشکل نیز از ساختار محاسباتی «bootstrapping» بهره گرفته می‌شود تا نویزها تا حد امکان کاهش پیدا کند؛ اما این روش به پردازش بسیار زیادی نیاز دارد.

سازمان دارپا به منظور رفع چالش یاد شده پروژه «محاسبات برنامه‌نویسی روی داده‌های رمزنگاری شده یا پروسید» (PROCEED) را راه‌اندازی کرد. هدف از این کار توسعه الگوریتم‌هایی است که امکان به‌کارگیری رمزنگاری کاملاً همگن را روی پردازنده‌های مرکزی استاندارد (CPU) فراهم می‌کند. دارپا به همین منظور روی با طراحی معماری سخت‌افزاری نرم‌افزاری و الگوریتم‌های مورد نیاز تمرکز کرده است.

دارپا همچنین پروژه «حفاظت از داده‌ها در محیط‌های مجازی» (DPRIVE) را راه‌اندازی کرده است. هدف این کار طراحی و به کارگیری یک شتاب‌دهنده سخت‌افزاری برای محاسبات رمزنگاری کاملاً همگن عنوان شد تا به صورت قابل‌توجهی بار پردازشی کاهش و سرعت عملیات افزایش پیدا کند. به منظور توسعه این شتاب‌دهنده پژوهشگران رویکرد ادغام سخت‌افزار و نرم‌افزارهای رمزنگاری کاملاً همگن را بررسی خواهند کرد.

به طور خاص پروژه یاد شده روی رویکردهای جدید مدیریت حافظه، ساختار داده قابل‌انعطاف و مدل‌های برنامه‌نویسی متمرکز می‌شود که از اجرای کارآمد و دقیق رمزنگاری مذکور اطمینان حاصل می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.