about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نیروی دریایی آمریکا، قصد دارد نسل نوینی از رادارهای ناوبری را به منظور افزایش کارایی، توسعه دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی دریایی آمریکا، به تازگی قراردادی به ارزش 27.9 میلیون دلار را با شرکت «سیستم‌های اقیانوسی رده‌بالای الکترونیک» (Ultra Electronics Ocean Systems) امضا کرد. هدف از این اقدام، توسعه نسل جدیدی از رادارهای ناوبری دریایی است.

بر اساس گزارش وزارت دفاع آمریکا، پیمانکار دفاعی یادشده، وظیفه توسعه «نسل بعدی رادار جستجوی سطحی» (NGSSR) را برعهده دارد. این سامانه، جایگزین سامانه‌های راداری «AN/SPS-67» ،«AN/SPS-73»، مجموعه‌های «BridgeMaster E» و نمونه‌های تجاری، خواهد شد.

رادار نام برده، مانند رادیوی نرم‌افزاری (software-defined radio)، یک رادار نرم‌افزاری (software-defined radar) خواهد بود. یک سامانه راداری چندمنظوره که بسیاری از پردازش‌ها را مانند تولید سیگنال و فیلتر کردن، به‌وسیله نرم‌افزار انجام می‌دهد. این درحالی است که در نمونه‌های سنتی، این کارها به صورت سخت‌افزاری، انجام می‌گرفت. این ویژگی، به پایداری بیشتر رادارها، کمک می‌کند.

به علاوه رادارهای تعریف شده، به صورت نرم‌افزار، فرصت‌های عملیاتی را برای نمونه‌هایی مانند رادارهای چرخشی، فراهم می‌کنند که در گذشته دسترسی به آن‌ها، امکان‌پذیر نبود. از طرفی ماژول‌های نرم‌افزاری، به سادگی امکان گسترش قابلیت‌های رادارها را با توجه به نیازهای هر مأموریت، فراهم می‌کنند. همچنین به کمک این رویکرد، هم‌زمان با کاهش فشار کاری اپراتورها، انعطاف‌پذیری و مقاومت در برابر اختلال رادارها، افزایش پیدا کرده، امکان داشتن عملکرد بهینه در هر نوع شرایط آب و هوایی، به دست می‌آید.

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.