about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ایجاد تراشه رایانه‌ای با سلول عصبی انسان

یک شرکت استرالیایی موفق شده است با استفاده از سلول‌های عصبی انسان و موش، یک تراشه هوش مصنوعی تولید کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ یک استارت‌آپ استرالیایی به نام «کورتیکال لبز» (Cortical Labs) به تازگی اعلام کرد با استفاده از نورون‌های بیولوژیکی جدا شده از انسان و موش، موفق به ساخت تراشه رایانه‌ای جدیدی شده است. هدف این پروژه کاهش انرژی مورد نیاز سامانه‌های هوش مصنوعی است که با تقلید از ذهن انسان فعالیت می‌کنند.

کورتیکال لبز اعلام کرد، در تلاش است نوع جدیدی از هوش‌های مصنوعی را به وجود آورد که می‌تواند انرژی خود را از ارگان‌های زیستی مصنوعی تأمین کند.

محققان شرح دادند نورون‌های موش از جنین این حیوان تهیه شده‌اند؛ اما نمونه‌های انسانی از پوست تهیه شده و سپس به سلول‌های بنیادی تبدیل شده‌اند.

ایده ایجاد تراشه‌های رایانه‌ای با استفاده از نورون‌های بیولوژیکی جدید نیست. برای نمونه تنها یک هفته قبل از رونمایی از محصول کورتیکال لبز، یک شرکت اروپایی از دستاوردی پرده‌برداری کرده بود که امکان برقراری ارتباط میان سلول‌های بیولوژیکی و تراشه سیلیکونی تولید شده را بر پایه مغز در سطح اینترنت فراهم می‌کرد. محققان MIT نیز در سال 2016 با استفاده از باکتری‌ها موفق به توسعه یک سامانه رایانه‌ای شده بودند.

هان ونگ چانگ (Hon Weng Chong)، مدیرعامل کورتیکال با اشاره به این که در حال حاضر تراشه یاد شده از توان پردازشی بسیار پایینی برخوردار است توضیح داد، این شرکت به دنبال ایجاد تراشه‌هایی با نورون‌های موش است که بتواند بازی «پنگ» (Pong) را انجام دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد