ایجاد اولین مرکز عملیات سایبری در چاندیگر هندوستان
به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، وزیر دفاع هنگام گذاشتن سنگ بنا در روز دوشنبه، از ابتکار پلیس چاندیگر برای مفهوم سازی و طرح درخواست با وزارت کشور اتحادیه برای راه اندازی این مرکز منحصر به فرد در سرزمین های اتحادیه در سال 2022 تمجید کرد. این مرکز تحت طرح پیشگیری از جرایم سایبری علیه زنان و کودکان در حال ساخت است.
سرپرست چاندیگر، بانواریلال پوروهیت، رئیس پلیس سرزمین های اتحادیه پراویر رانجان، نماینده پارلمان کیرون خِر، مشاور دارام پال و سایر افسران در این مراسم حضور داشتند.
دولت مرکزی متعاقباً 220 میلیون روپیه برای ساخت مرکز در بخش 17 به دولت سرزمین های اتحادیه اختصاص داده است. این مبلغ به سازمان تحقیق و توسعه دفاعی (DRDO) منتقل شده است که به زودی کار ساخت و ساز در این پروژه را آغاز خواهد کرد.
مرکز عملیات و امنیت سایبری، یک مرکز پیشرفته و اولین در نوع خود در هند خواهد بود. این مرکز، نیروهای پلیس چاندیگر و ایالت های همسایه را در حل پرونده های پیچیده جرایم سایبری و تقویت امنیت سایبری، توانمند خواهد ساخت. انتظار می رود سازمان تحقیق و توسعه دفاعی کار خود را در 8 ماه تکمیل کند.