about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ایجاد انبار نظامی هوشمند با 5G

وزارت دفاع آمریکا قصد دارد از شبکه 5G به منظور هوشمند سازی انبارهای تفنگداران دریایی استفاده کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کنسرسیوم طیف ملی آمریکا (National Spectrum Consortium)، اعلام کرد وزارت دفاع این کشور به دنبال دستیابی به نمونه اولیه از فناوری 5G مرتبط با توسعه انبارهای هوشمند است. در متن درخواستی (Request for Prototype Proposals) ارسال شده توسط پنتاگون به این کنسرسیوم آمده است که این وزارت خانه قصد دارد انواع انبارهای هوشمند را به واسطه فناوری 5G به وجود آورده و آن را در پایگاه لجستیک تفنگداران دریایی واقع آلبانی گرجستان آزمایش کند.

پنتاگون پروژه یاد شده را در 3 بخش مختلف تقسیم‌بندی کرده است. این 3 حوزه، شبکه 5G، تقویت این شبکه و برنامه‌های کاربردی قرار گرفته در آن است. در ادامه توضیحات ارائه شده توسط کنسرسیوم طیف ملی آمریکا پیرامون طرح مورد بحث قابل مشاهده است:

  • بستر آزمایش نمونه اولیه 5G: هدف این پروژه طراحی و به کارگیری نمونه اولیه شبکه 5G است. به‌گونه‌ای که بتوان به‌منظور توسعه نمونه عملیاتی انبار هوشمند تفنگداران دریایی از آن به‌عنوان یک مرجع بهره گرفت.
  • تقویت نمونه اولیه 5G: هدف این بخش طرحی نمونه اولیه شبکه‌های 5G تقویت شده به‌عنوان مرجعی برای عملیات انبار هوشمند نیروی دریایی است.
  • برنامه‌های نمونه اولیه 5G: هدف این بخش طرحی نمونه اولیه برنامه‌هایی مخصوص به شبکه 5G است به‌عنوان مرجعی برای عملیات انبار هوشمند نیروی دریایی است.

پنتاگون قصد دارد طرح یاد شده را در 5 پایگاه نظامی خود مورد آزمایش قرار دهد. این وزارت خانه در گذشته نیز اعلام کرده بود قصد دارد به‌منظور پیاده‌سازی فناوری‌های واقعیت مجازی، واقعیت افزوده در پایگاه « Joint Base Lewis-McChord»، طیف فرکانسی پویا در پایگاه نیروی هوایی هیل (Hill Air Force Base)  و انبارهای هوشمند در پایگاه لجستیک تفنگداران دریایی و پایگاه نیروی دریایی سان دیگو (San Diego) از 5G بهره بگیرند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد