about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس هند در نظر دارد یک آزمایشگاه رسانه اجتماعی و واحد سایبری در تمام مناطق ایجاد کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان اعلام کردند که پلیس ایالتی هند به زودی واحدهای سایبری و آزمایشگاه اختصاصی رسانه‌های اجتماعی را در هر منطقه ایجاد خواهد کرد تا تعداد فزاینده تخلفات مربوط به رسانه اجتماعی را کنترل کند.

گوتام ساوانگ (D Gautham Sawang)، مدیر کل پلیس هند آموزش آنلاین جرایم سایبری و رسانه اجتماعی را به اولین دسته از مقامات هندی راه‌اندازی کرد.

ساوانگ گفت که جنایات مربوط به فناوری هر روز در حال افزایش است و بسیاری از جوانان تحصیل کرده در دام راکت‌های آنلاین می‌افتند. کلاهبرداری‌های رمز عبور یکبار مصرف (OTP)، کلاهبرداری بیت‌کوین، راکت‌های تغییر شکل عکس و سایر کلاهبرداری‌های آنلاین، مردم را نگران می‌کند. امنیت سایبری و آگاهی از جرایم سایبری نیاز روز است.

وی اظهار داشت :

«جاگان موهان رِدی (YS Jagan Mohan Reddy)، وزیر ارشد به این موضوع بسیار علاقه‌مند است؛ درنتیجه، به ما دستور داد تا مکانیسم رسیدگی به جرایم سایبری را تقویت کنیم. ما یک واحد سایبری و آزمایشگاه اختصاصی رسانه اجتماعی در هر منطقه ایجاد می‌کنیم و یک SI به همراه 5 پلیس با صلاحیت «B.Tech» در آنجا قرار می‌دهیم.»

به گفته مدیرکل پلیس هند، ایستگاه‌های کاری پیشرفته قانونی، نرم‌افزار، لپ‌تاپ و سایر تجهیزات فنی در این کلانتری‌ها ارائه می‌شوند؛ کارکنان فعال در این واحدهای سایبری، در مورد ابزارهای تحقیق جرایم سایبری، تشخیص دیسک، ابزارهای قانونی موبایلی، بازیابی رمز عبور، تجزیه و تحلیل «CDR»، بهبود تصویر، اطلاعات منبع باز (OS INT)، هویت سرور پروکسی، ایمیل اجتماعی، ابزار رسانه و سایر برنامه‌های مهم آموزش خواهند دید.

ساوانگ توضیح داد که در مجموع 20 هزار پلیس ایالتی به صورت دسته جمعی آموزش می‌بینند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.