about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

معاون دادستان کل ایالات‌متحده پیمان سایبری کنوانسیون بوداپست را امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ایالات‌متحده در 12 مه نسخه توسعه‌یافته کنوانسیون بوداپست که بر همکاری بین‌المللی علیه جرائم سایبری نظارت دارد و در شکل گسترده آن امکان جمع‌آوری آسان‌تر شواهد الکترونیکی فرامرزی را فراهم می‌کند را امضا کرد.

معاون دادستان کل وزارت دادگستری آمریکا ریچارد داونینگ رسماً دومین پروتکل الحاقی به کنوانسیون جرائم سایبری که معمولاً به‌عنوان کنوانسیون بوداپست شناخته می‌شود را در مقر شورای اروپا در استراسبورگ فرانسه امضا کرد.

وزارت دادگستری آمریکا گفت:

نسخه توسعه‌یافته این کنوانسیون همکاری میان طرفین را برای محافظت از شهروندان خود در برابر جرائم سایبری و پاسخگویی مجرمان تسریع خواهد کرد.

این نهاد قضایی در ادامه تشریح کرد:

هم‌زمان با افزایش جرائم سایبری شواهد الکترونیکی بیشتری ذخیره می‌شوند. دومین پروتکل الحاقی به‌طور خاص برای کمک به مقامات انتظامی طراحی شده تا به چنین شواهد الکترونیکی دسترسی پیدا کنند آن‌هم از طریق ابزارهای جدید ازجمله همکاری مستقیم با ارائه‌دهندگان خدمات و ثبت‌کنندگان، ابزارهای سریع برای به دست آوردن اطلاعات مشترکین و داده‌های ترافیک مرتبط با فعالیت‌های مجرمانه و همکاری سریع در مواقع اضطراری برای دسترسی به داده‌های کامپیوتری ذخیره‌شده. همه این ابزارها تابع سیستمی از حقوق بشر و ضمانت‌های حاکمیت قانون هستند.

ریچارد داونینگ دراین‌باره گفت:

کنوانسیون بوداپست یک سند بین‌المللی واقعاً قابل‌توجه است که رویکرد فناوری خنثی آن در قبال جرائم سایبری، چارچوبی پایدار برای همکاری ایجاد کرده و تضمین می‌کند مجریان قانون ابزارهای موردنیاز برای پاسخ به روش‌های جنایی جدید را در اختیار دارند. دیدگاه جمعی ما این است که هر کشوری که در مبارزه با جرائم سایبری جدی است و حمایت از حقوق بشر را فراهم می‌کند، باید عضو کنوانسیون بوداپست شود.

در حال حاضر 66 کشور این کنوانسیون را امضا کرده‌اند. بااین‌حال قابل‌توجه است که روسیه و چین در این میان نیستند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.