about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

اکنون کودکان هم می توانند ربات بسازند

شرکت modrobotics  به تازگی موفق به ساخت ربات هایی شد که بدون نیاز به دانستن کد نویسی و الکترونیک بتواند در دنیای کودکان مانند اسباب بازی هایی نظیر شرکت لوگو کودکان را به ساخت و معماری رباتشان دعوت کند .

با توجه به محبوبیت اسباب بازی های لوگو در بین کودکان مهندسان و پژوهشگران شرکت modrobotics  به دنبال ساخت ربات هایی رفتند که بتوان آن را مانند قطعات لوگو به هم متصل کرد و برای خود رباتی ساخت که می توان آن را با گوشی هوشمند خود کنترل کرد .این ربات ها مانند قطعات یک لوگو می توانند با اتصال به یکدیگر تبدیل به یک ربات بزرگتری شده که ضمن فراهم کردن شادی و سرگرمی برای کودک آنان را در مورد دنیای رباتیک کنجکاوتر کنند . اریک اشویکارت مدیر عامل این شرکت در این خصوص بیان کرد : هدف از اجرای این پروژه  ساخت ربات هایی بزرگ و پویا از ربات هایی کوچک بوده است که معماری این ربات ها به دست کودک می باشد .هم اکنون تعدادی از این نوع ربات ها ساخته شده است که مورد توجه و استقبال زیادی از مردم قرار گرفته است .

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.