about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اکتبر؛ ماه آگاهی‌بخشی سایبری

دانشکده کالهون در ایالت آلابامای آمریکا، میزبان نشستی برای آگاهی‌بخشی در مورد امنیت سایبر خواهد بود. ماه اکتبر در برخی رسانه‌های آمریکا به‌عنوان «ماه آگاهی‌بخشی سایبری» نامیده شده است.آموزش‌های سطح بالای این دانشگاه به صورت دو ساله برگزار می‌شود.
یکی دیگر از اقدامات در راستای آگاهی بخشی در مورد امنیت سایبر این کشور، برگزاری کمپین توسط مایک دواین (Mike Dewine)، دادستان کل ایالت اوهایو، است. وی گفت: «جرائم سایبری و سرقت هویت مشکلاتی جدی برای ایالت ما هستند. می‌خواهیم به شهروندان آموزش دهیم چگونه می‌توانند از خودشان محافظت کنند.»
آلخاندرو مایورکاس (Alejandro Mayorkas)، معاون وزیر وزارت امنیت داخلی آمریکا، در این راستا گفت: «امنیت سایبر یک اولویت برای این وزارتخانه است. تهدیدات سایبری از لحاظ مقیاس، پیچیدگی و کثرت رو به افزایش است. هر شهروند آمریکایی یک نقش کلیدی در خط مقدم دفاع و کاهش تأثیرات حملات سایبری دارد.» وی افزود: «استفاده از برنامه‌های آگاهی بخشی در ماه اکتبر، فرصتی برای شهروندان آمریکایی جهت درک نکات امنیتی استفاده از اینترنت و یادگیری عادات صحیح سایبری است.»

لازم به ذکر است که پیمان ملی امنیت سایبر آمریکا برنامه‌ای برای آگاهی بخشی در مورد امنیت سایبر در ماه اکتبر هر سال دارد. در این ماه بخش تجاری، دانشگاه‌ها و دانشکده‌های مختلف آمریکا برنامه‌هایی برای آموزش عمومی امنیت سایبر برگزار می‌کنند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد