about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اپل اعلام کرد که در آینده‌ای نزدیک و با پچ نرم‌افزاری، مشکل ویژگی «آنلاک کردن با اپل واچ» در سری آیفون ۱۳ را رفع خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان سرانجام پس از چند روز سکوت، اپل تأیید کرد که مشکل قابلیت «آنلاک کردن با اپل واچ» توسط یک پچ نرم‌افزاری رفع می‌شود. اخیرا سندی نیز منتشر شده است که تأیید می‌کند این مشکل به خانواده آیفون ۱۳ محدود می‌شود. متنی که اپل به اشتراک گذاشته واضح است و بر اساس آن، باگ مورد نظر تنها برای بعضی از کاربران آیفون ۱۳ دردسرساز شده.

اپل در سند مذکور نوشته است:

اپل مشکلی شناسایی کرده که در آن Unlock with Apple Watch ممکن است با دستگاه‌های آیفون ۱۳ کار نکند. اگر سعی کنید قفل دستگاه را هنگامی که ماسک بر صورت دارید با ساعت هوشمند خود باز کنید، با پیام «امکان برقراری ارتباط با اپل واچ وجود ندارد» روبه‌رو می‌شوید یا به‌طور کلی نمی‌توانید دستگاه خود را باز کنید.

به گزارش اپل اینسایدر، در ادامه متن آمده است که مشکل مذکور در نرم‌افزار برطرف می‌شود. البته در متن منتشرشده زمان خاصی مشخص نشده است.
کاربر Monzilla88 در ردیت اولین بار این مشکل را روز جمعه در ساب‌ردیت AppleWatch گزارش کرد. کسانی که پس از او مشکل را گزارش کردند، ادعا می‌کنند که آیفون ۱۳ پرو و اپل واچ SE آ‌ن‌ها دارای آخرین به‌روزرسانی iOS و watchOS است.

فردی که برای اولین بار مشکل را گزارش کرد، گفت با کارهای مختلفی مانند جفت‌سازی دوباره، بازنشانی هر دو دستگاه، فعال و غیر فعال کردن گذرواژه و موارد دیگر سعی در حل این باگ داشته است. در نهایت افراد بیشتری این مشکل را گزارش دادند و اعلام کردند تمامی کارهایی که این فرد انجام داده است و حتی در بعضی موارد، پا فراتر گذاشته‌اند؛ اما باگ رفع نشده است.

قابلیت Unlock with Apple Watch همچنان به‌خوبی روی iOS 15 در مدل‌های قدیمی آیفون از جمله آیفون ۱۱ پرو مکس و آیفون X کار می‌کند. صحبت‌های انجام‌شده درباره این مسئله در انجمن‌های طرفداران اپل در حال افزایش است. امیدواریم این شرکت به‌سرعت مشکل مذکور را رفع کند تا کاربران بتوانند به‌راحتی و بدون استفاده از Face ID دستگاه خود را باز کنند.

منبع:

تازه ترین ها
قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.