about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اپل به دنبال راه‌اندازی ارتباطات ماهواره‌ای

شرکت اپل قصد دارد از طریق ایجاد شبکه‌ای ماهواره‌ای، اطلاعات را مستقیماً از آیفون‌ها دریافت و به آن‌ها ارسال کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ با توجه به گزارش‌های منتشر شده، شرکت اپل در حال تحقیق روی فناوری ماهواره‌ای است که امکان ارسال داده‌ها را به آیفون به‌صورت مستقیم فراهم می‌کند. اپل یک گروه تحقیقاتی ایجاد کرده است تا روی توسعه روش‌های جدید ارسال اطلاعات از طریق پرتوی نور را به مانند اتصالات اینترنتی، فعالیت کنند. این گروه از مهندسانی در حوزه‌های هوافضا، ماهواره‌ها و طراحی آنتن‌های صنعتی به وجود آمده‌اند.

پروژه مذکور هم‌اکنون در مراحل اولیه توسعه قرار داشته؛ اما اپل قصد دارد تا 5 سال آینده از آن بهره‌برداری کند. هدف از این کار کاهش وابستگی اپل به برج‌های مخابراتی است. اگر این طرح با موفقیت به نتیجه برسد، به اتصال دستگاه‌ها با یکدیگر بدون نیاز به وجود شبکه‌های سنتی کمک می‌کند؛ بنابراین حتی ابزارهایی که در خارج از محدوده تحت پوشش قرار دارند نیز از دسترس خارج نمی‌شوند.

پروژه بالا بیان می‌کند کاربران آیفون دیگر برای برقرار ارتباط به شبکه‌های انتقال داده اپراتورهای مختلف وابسته نیستند. همچنین به نظر می‌رسد اپل قصد دارد از این فناوری به منظور ردیابی دقیق‌تر موقعیت‌یاب جغرافیایی دستگاه‌ها و ارائه نقشه‌های کارآمدتر بهره بگیرد.

با توجه به گزارش‌های مختلف، پروژه برقراری ارتباطات از طریق ماهواره به‌واسطه تیم کوک، مدیرعامل اپل، به اولویت این شرکت تبدیل شده است. به علاوه اپل همچنان در حال استخدام مهندسان نرم‌افزار و سخت‌افزار برای توسعه طرح خود است.

وبگاه بلومبرگ اولین بار سال 2017 اعلام کرده بود که اپل دو مدیر گوگل با نام‌های جان فنویک (John Fenwick) و میشل ترلا (Michael Trela)، را استخدام کرد که روی پروژه‌های ماهواره و هوافضای گوگل کار می‌کردند. در آن زمان هدف از استخدام مدیران گوگل مشخص نبود؛ اما هم‌اکنون به نظر می‌رسد مدیریت پروژه ارتباطات ماهواره‌ای اپل و فناوری‌های بی‌سیم مرتبط را بر عهده دارند.

هنوز نمی‌توان با اطمینان گفت که آیا فناوری اپل، اتصالاتی هم سرعت با ایستگاه‌های زمین ارائه می‌دهد یا خیر. اگرچه این نوع فناوری در مکان‌هایی که فاقد زیرساخت‌های محلی هستند، به کار خواهد آمد؛ بنابراین بدون در نظر گرفتن شرایط، کاربران اپل همواره راه‌کاری برای برقراری ارتباط دارند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.