about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

پس از حذف اپلیکیشن‌های دیوار و تپسی و دیجی‌کالا، اپلیکیشن آپ نیز به‌عنوان یک اپلیکیشن ایرانی دیگر از فروشگاه اینترنتی گوگل حذف شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شرکت گوگل به دلیل تحریم‌های آمریکا علیه ایران و با استناد به ماده ۱۶.۵ قوانین توسعه‌دهندگان، اپلیکیشن آپ را از گوگل‌پلی حذف کرده است. این موضوع از طریق ایمیل به شرکت آپ اعلام شده و دسترسی به حساب این اپلیکیشن در گوگل‌پلی امکان‌پذیر نیست.

آرمان فرج‌زاده مدیر ارشد اجرایی آپ در خصوص حذف این اپلیکیشن از گوگل‌پلی گفت: «ضرر این مدل اتفاقات به‌طور کلی سمت کاربران است. زیرا نیازمندی به اپلیکیشن‌هایی مانند آپ همواره وجود دارد. بنابراین کاربران مجبورند اپلیکیشن را از سایر مسیرها دریافت کنند. از طرفی ممکن است برخی کاربران برای دانلود آن را از منابع نامشخص دریافت کنند. این موضوع نیز به‌دلیل حوزه فعالیتی آپ که صنعت فین‌تک و مالی است، خطرات خاص خود را در پی دارد.»

به گفته مدیر ارشد اجرایی آپ، تیم حقوقی آپ پیگیر این موضوع است تا هرچه سریع‌تر مشکل برطرف شود.

اگر چه در پاییز سال گذشته وزارت خزانه‌‌‌داری آمریکا برخی تحریم‌‌‌های تکنولوژی و اینترنتی علیه کاربران ایرانی را لغو کرده است، اما به‌نظر می‌رسد موج جدید حذف اپلیکیشن‌های ایرانی از گوگل‌پلی به دلیل تحریم، بار دیگر گریبان‌گیر کسب‌وکارها و استارتاپ‌های ایرانی شده است.

این اولین بار نیست که گوگل اقدام به حذف اپلیکیشن‌های ایرانی از گوگل‌پلی می‌کند و احتمالا آخرین بار هم نخواهد بود. اتفاقی که گوگل هر چند وقت یک‌بار نسبت به کسب‌وکارهای موفق ایرانی انجام می‌دهد و اکنون نوبت به آپ، دیوار و تپسی و دیجی‌کالا رسیده است.

پس از دیوار که روز پنجشنبه از این استور اندرویدی حذف شده بود، روز گذشته نیز، «دیجی‌کالا» و «تپسی» از گوگل‌پلی حذف شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تعطیلی
1404/09/24 - 14:51- سایرفناوری ها

تعطیلی شبکه‌های تلفن‌های قدیمی در اراضی اشغالی تا سال 2026

رژیم صهیونیستی تا فوریه سال آینده شبکه‌های تلفن قدیمی را از رده خارج خواهد کرد.

راه‌اندازی
1404/09/24 - 14:37- آفریقا

راه‌اندازی چارچوب آموزش امنیت سایبری جهانی در سومالی

سومالی چارچوب آموزش امنیت سایبری معتبر جهانی را با هدف تقویت ظرفیت ملی امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

مدیریت
1404/09/24 - 13:47- هوش مصنوعي

مدیریت مسافران در فرودگاه‌های امارات به کمک هوش مصنوعی

فرودگاه‌های امارات متحده عربی برای مدیریت ترافیک روزافزون مسافران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.