about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اپل سعی دارد به تدریج تبلیغات بیشتری در اپ های پیش فرض نصب شده در آیفون و دیگر دستگاه های اپل مانند مپس، بوکز و پادکستز نشان دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از ورج، طبق گزارش جدید مارک گورمن خبرنگار بلومبرگ، اپل به طور داخلی تبلیغات در جستجوی اپ مپس را آزمایش کرده است. طی این آزمایش هنگامیکه فرد رستوران ها، فروشگاه ها یا دیگر کسب وکارهای نزدیک موقعیت مکانی خود را جستجو می کند، پیشنهاداتی به وی نشان داده می شود.

اپل هم اکنون یک مدل تبلیغاتی مشابه در اپ استور دارد و توسعه دهندگان نرم افزار می توانند با پرداخت هزینه محصول خود را در صفحه جستجو و هنگام جستجوی موضوعی خاص مانند بازی های جورچین یا اصلاح عکس ترویج کنند. به گفته گورمن تبلیغات در اپ مپس نیز احتمالاً به همین شیوه است و کسب وکارها با پرداخت هزینه ای در صدر فهرست جستجوی موضوعی خاص قرار می گیرند.

این تحلیلگر نشریه بلومبرگ معتقد است اپل می تواند تبلیغات را در اپ های پادکستز و بوکز نیز ارائه دهد. این امر به انتشار دهندگان کمک می کند تا تبلیغات را در هر اپ بگنجانند یا با پرداخت هزینه ای محتوایشان را در رده بالاتری از جستجو نشان دهند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.