about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

برنامه‌های کاربردی تأییدشده‌ی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با موضوع کرونا اجازه‌ ندارند کد ملی و شماره تلفن و سایر اطلاعات کاربر را دریافت و ذخیره‌ کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ ۱۹ اسفند، سازمان بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور دستورالعملی منتشر و سامانه‌های تأییدشده را ملزم کرد از آن پیروی کنند. این دستورالعمل باتوجه‌به راه‌اندازی سامانه‌های نرم‌افزاری و برنامه‌های کاربردی متعدد درزمینه‌ی بیماری کرونا و بانام «دستورالعمل شناسايی و معرفی سامانه‌ها / برنامه‌های کاربردی مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در‌رابطه‌با موضوع کرونا» منتشرشده است.

در این دستورالعمل، نوشته‌شده است تمام سامانه‌ها (Websites) و برنامه‌های کاربردی (Applications) باید منطق و الگوریتم برنامه‌ی خود شامل سؤال‌ها، پاسخ‌ها، مکانیزیم طبقه‌بندی و ارا‌‌ئه‌ی توصیه را مطابق دستورالعمل ستاد کرونا اجرا کنند. همچنین، شرکت‌ها بعد از اطمینان از انطباق برنامه‌ی خود با دستورالعمل ستاد کرونا، باید تأییدیه‌ی انطباق را از معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کنند.

دربند چهارم دستورالعمل، تأکید شده است سامانه‌ها و برنامه‌های کاربردی اجازه ندارند کد ملی و شماره تلفن یا سایر اطلاعات کاربر را دریافت و ذخیره کنند. همچنین اگر کاربر در وضعیت زرد و قرمز قرار گیرد، طبق دستورالعمل ستاد کرونا، باید کاربر را برای ثبت و پیگیری وضعیت سلامت خود به‌صورت متمرکز به سامانه‌ی وزارت بهداشت هدایت کنند.

در دستورالعمل سازمان بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، نوشته است مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات این وزارتخانه سامانه‌ها و برنامه‌های کاربردی را در مدت ۲۴ ساعت ازنظر فنی بررسی می‌کند و در صورت تأییدشده، نماد ستاد کرونا به آن‌ها اختصاص داده می‌شود. دربند آخر دستورالعمل، آمده است فهرست سامانه‌ها و برنامه‌های کاربردی دارای نماد در وب‌سایت وزارت بهداشت به عموم مردم اطلاع‌رسانی می‌شود که تا این لحظه، برنامه‌های مذکور در وب‌سایت گفته‌شده قرار نگرفته‌اند.

چند روز پیش، گفته‌شده بود گوگل پلی اپلیکیشن وزارت بهداشت (AC19) را از پلتفرم خود حذف کرده است؛ اپلیکیشن که برای کمک به تشخیص علائم کرونا منتشرشده است. وبگاه ZDNet دلیل این موضوع را «ادعاهای گمراه‌کننده» عنوان کرده بود؛ زیرا عفونت کووید ۱۹ مسئله‌ای نیست که تشخیص آن از طریق اپلیکیشن امکان‌پذیر باشد. این وبگاه همچنین نوشته بود اپلیکیشن سامانه‌ی مقابله با کرونا این نگرانی را ایجاد کرده است که دولت ایران در حال جاسوسی از مردم است. بعدازاین ماجرا، آواست نیز بعد از بررسی اپلیکیشن در سامانه‌ی هوشمند مبارزه با تهدیدات موبایلش گفته بود این برنامه اطلاعاتی فراتر از نیاز را جمع‌آوری و برای توسعه‌دهنده ارسال می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.