about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اپلیکیشنی که حمله قلبی را ردیابی می کند

اپلیکیشنی برای دستگاه های اندروید ساخته شده است که از کاربر می خواهد سه فعالیت را انجام دهد و براساس آن تشخیص می دهد فرد دچار حمله قلبی شده و با اورژانس تماس می گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان اسپانیایی اپلیکیشن اندرویدی ساخته اند که به کاربر نشان می دهد دچار حمله قلبی شده است یا خیر و درصورت مثبت بودن پاسخ، به او کمک می رساند.

گروهی از محققان دانشگاه پلی تکنیک والنسیا این اپلیکیشن را ساخته اند که اکنون در مرحله آزمایش است. برای ردیابی حمله قلبی، اپلیکیشن از کاربر می خواهد سه فعالیت ساده را انجام دهد.

نخست اپلیکیشن از کاربر می خواهد به دوربین موبایل لبخند بزند. اگر بخشی  از صورت او فلج شده باشد، نمی تواند به درستی بخندد و اپلیکیشن این مورد را در تصویر ردیابی می کند.

در مرحله بعد از کاربر خواسته می شود جمله ای ساده را تکرار کند. این اپلیکیشن با کمک میکروفون موبایل به صدای او گوش می کند و هرگونه ناهماهنگی در ادای جملات را رصد می کند.

در آخر نیز از کاربر خواسته می شود تا هریک از بازوهایش را هنگام نگهداشتن موبایل بالا ببرد. تلفن هوشمند با کمک سرعت سنج می تواند تشخیص دهد کاربر نمی تواند یک بازو را به اندازه بازوی دیگر بالا ببرد. این امر نیز یک نشانگر دیگر سکته است.

اگر نتیجه دو فعالیت نشان دهد کاربر سکته کرده، اپلیکیشن به طور خودکار با اورژانس تماس می گیرد و پیامی به یک شماره تلفن از قبل تعیین شده می فرستد.

البته هنوز مشخص نیست این اپلیکیشن برای عموم عرضه می شود یا خیر.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.