about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رباتی که توسط شرکت ایکس 1 (X1) ساخته شده است اِوِ (EVE)نام دارد و قادر به انجام کارهای مختلفی از جمله پرستاری و نگهبانی میباشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت ایکس 1 (X1) ، برخلاف تصورات، زودتر از تسلا، اولین ربات انسان‌نمای واقعی را وارد بازار کرده است. این ربات درحال‌حاضر در دو منطقه صنعتی به‌عنوان نگهبان مشغول به کار است و دارای سر، چهره و دو دست میباشد و میتواند به‌طور خودکار حرکت کند.


شرکت ایکس 1 (X1) یک شرکت مهندسی و رباتیک است که رباتهایی با قابلیت حرکات و رفتارهای شبیه به انسان تولید میکند. این شرکت در سال ۲۰۱۴ تاسیس شد و مقر آن در نروژ با بیش از ۵۰ کارمند در سطح جهان است. ماموریت این شرکت ایجاد رباتهایی با کاربردهای عملی و واقعی برای تقویت نیروی کار انسانی در سطح جهانی است.

 

این رباتها در واقع تحت نظارت مسئولان امنیتی شرکتها قرار دارند. به عبارت دیگر، رباتهای اِوِ (EVE) در مناطق صنعتی در نروژ و دالاس آمریکا نگهبانی میکنند و اگر با مشکلی روبه‌رو شوند، می‌توانند با مأموران حراست تماس گرفته تا آنها از طریق واقعیت مجازی مسئله را برطرف کنند.

 
برنت بورنیچ، مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت ایکس 1 (X1) گفت: 


این ربات به شما اجازه میدهد تا درصورت بروز مشکل، در عرض چند ثانیه در محل حاضر باشید و همچنین میتواند به‌زودی بعنوان پرستار افراد سالمند مشغول به کار شود.

 
بورنیچ در ادامه توضیح داد: ما هدف بزرگی در سر داریم. میخواهیم مشکل کمبود نیرو را برطرف کنیم. می‌دانیم که چطور باید این مسئله را حل کنیم، اما به داده‌های زیادی نیاز داریم. فکر میکنم در آینده جامعه کاملاً متفاوتی خواهیم داشت که در آن دیگر به کمبود نیرو فکر نخواهیم کرد و می‌توانیم تا  5 الی 10 سال دیگر به آن نقطه برسیم. البته این اتفاق در شرایطی می‌افتد که مانع بزرگی در سر راه توسعه به وجود نیاید. ربات‌های غیرانسان‌نما پیش‌تر هم در صنایع مختلف به کار گرفته شده بودند، اما ربات‌های انسان‌نما به‌تازگی موردتوجه قرار گرفته‌اند.


ربات اِوِ فعلاً با چرخ راه میرود، اما این شرکت مشغول کار بر روی ربات دیگری به نام نئو (NEO) میباشد که میتواند مثل انسان‌ها با دو پا حرکت نماید.


از آنجایی که اوپن آی (OpenAI) در شرکت ایکس 1 سرمایه‌گذاری کرده است، این شرکت میتواند به فناوری‌های اوپن آی (OpenAI) دسترسی زودهنگام داشته باشد. 


این شرکت خاطر نشان کرد که ربات جدید به نام نئو در تابستان 2023 رونمایی خواهد شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.