about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رژیم صهیونیستی و اوکراین، اولین رایزنی‌های خود را در حوزه امنیت سایبری انجام دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ سرویس مطبوعاتی وزارت امور خارجه گزارش داد که اوکراین علاقه‌مند به همکاری مؤثر سایبری با رژیم صهیونیستی است.

در این گزارش آمده است که اوکراین و اسرائیل اولین رایزنی‌ها را در تاریخ روابط دوجانبه در مورد مسائل مربوط به امنیت سایبری برگزار کردند.

دیمیتریو سِنیک (Dmytro Senik)، معاون وزیر امور خارجه و نمایندگان وزارتخانه‌ها و ادارات مربوطه اوکراین و نمایندگان وزارت امور خارجه و آژانس امنیت سایبری اسرائیل از سوی 2 طرف حضور داشتند.

سِنیک گفت :

«واقعیت‌های امروز به یک سیستم مؤثر برای مقابله با حملات در فضای مجازی نیاز دارد. در این زمینه، همکاری بین‌المللی کاملاً هماهنگ نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. اوکراین علاقه‌مند به همکاری مؤثر سایبری با اسرائیل است.»

بنابر ادعای کارشناسان، در جریان رایزنی‌ها طرفین با ارائه راهبردهای سایبری و سیستم‌های امنیت سایبری ملی اوکراین و اسرائیل، در مقابله با حوادث سایبری تبادل تجربه کردند؛ همچنین هیئت‌های اوکراین و رژیم صهیونیستی در مورد اقدامات بعدی برای توسعه همکاری در زمینه دفاع سایبری و امنیت سایبری نیز توافق کردند.

به گزارش وبگاه تخصصی «Ukrinform»، شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین در جلسه‌ای در 14 می سال جاری، راهبرد امنیت سایبری اوکراین را برای سال‌های 2021 تا 2025 تصویب کرد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.