about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت امنیتی پالو آلتو در هفته اخیر اعلام کرد موفق به کشف باج افزاری شده که کاربران رایانه‌های مجهز به سیستم‌عامل اپل را مورد تهاجم قرار می‌دهد. به اعتقاد کارشناسان این اولین بدافزاری است که مخصوص این سیستم‌عامل و رایانه‌های این شرکت طراحی شده است.
پالو آلتو در گزارش خود اعلام کرد: «نام بدافزار مذکور " KeRanger " است و از طریق یک سرویس‌گیرنده متن‌باز و رایگان بیت تورنت برای Mac وارد عمل می‌شود. البته هنوز مشخص نیست که هکرها، چگونه عملیات خود را مدیریت می‌کنند یا از این نرم‌افزار برای بارگذاری فایل‌های آلوده در سیستم‌عامل قربانی استفاده می‌کنند.»
در ادامه گزارش پالو آلتو بر این نکته تأکید شده است؛ زمانی که کاربر نرم‌افزار آلوده را روی سیستم‌عامل خود نصب می‌کند، بدافزار " KeRanger " خود را در این نرم‌افزار قرار داده و وارد رایانه قربانی می‌شود. بعد از ورود، اقدام به رمزگذاری فایل‌های خاصی نظیر اسناد، عکس‌ها، فایل‌های صوتی، دیتابیس‌های احتمالی موجود یا آرشیو ایمیل‌های رایانه قربانی می‌کند. پس‌ازآن هکر از قربانی تقاضای پرداخت مبلغی معادل یک بیت‌کوین (حدوداً 410 دلار) برای رمزگشایی و بازگشت اطلاعات می‌کند.
کارشناسان از هجوم باج افزارها به سیستم‌عامل شرکت اپل ابراز نگرانی کرده و آن را خطری جدید برای امنیت کاربران دانسته که باید هر چه سریع‌تر برای رفع آن اقدام کرد، چرا که هکرها تاکنون موفق شده بودند تنها سیستم‌عامل‌های دیگر و نسخه تلفن همراه سیستم‌عامل شرکت اپل را هک کرده و به آن‌ها نفوذ کنند.
کارشناسان امنیتی دراین‌باره هشدار می‌دهند که بهترین راه‌حل مقابله با باج افزارها و تن ندادن به درخواست هکرها، تهیه مرتب فایل پشتیبان از رایانه و نگهداری آن در محیطی خارج از حافظه داخلی رایانه شخصی است، چرا که بعد از قفل شدن اطلاعات توسط باج افزارها، چنانچه هیچ پشتیبانی از آن‌ها نداشته باشیم، چاره‌ای نداریم تا به درخواست هکرها، تن بدهیم.

 

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.