about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اهمیت تغییر دیجیتالی در عربستان

عربستان سعودی گامی بزرگ برای تغییرات دیجیتالی در سال جاری برداشته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سرمایه گذاری فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان در زمینه تغییرات دیجیتالی با رشد6 درصدی نسبت به سال 2017 به بیش از 36 میلیارد دلار رسیده است و پیش بینی می شود که این میزان در سال جاری به 40 میلیارد دلار برسد. 

ترند میکرو (Trend Micro)، یکی از شرکت های جهانی پیشرو در زمینه راه حل های امنیت سایبری، با توجه به سرعت عربستان در زمینه دیجیتالی شدن بر نیاز به یک سیستم مدرن، یکپارچه و امن تأکید و بر چالش های جدی امنیتی و حفظ حریم خصوصی همراه با وب گسترده فناوری های متصل به اینترنت اشاره کرد. 

دکتر موتاز بن علی (Moataz Bin Ali)، معاون ترند میکرو در خاورمیانه و شمال آفریقا، در نشست تغییرات هوشمند در ریاض، عنوان کرد که عدم وجود استانداردهای امنیتی و قوانین درست در مورد چشم انداز 2030 در شهرهای هوشمند عربستان می تواند منجر به مشکلات پیش بینی نشده برای تغییرات دیجیتالی شود. 

بن علی گفت:

اینترنت اشیاء در مرکز تحول شهر هوشمند قرار دارد. با توجه به پیش بینی ها مبنی بر رشد دستگاه های متصل به اینترنت به تعداد 26 میلیارد تا سال 2020 ، سطح حمله هکرها نیز افزایش می یابد. این حملات علاوه بر به خطر انداختن داده های بزرگ، باعث ایجاد اختلال در سیستم های دولتی می شود. بنابراین امنیت فناوری های هوشمند گسترده در سطح شهر برای مدیریت و پردازش اطلاعات مربوط به ساکنین و زیرساخت ها امری ضروری است. سازمان ها و نهادهای دولتی باید با توسعه مداوم به شهروندان خود در مورد امنیت اطمینان بدهند.

تهدیدهای سایبری در عربستان همچنان یک چالش بزرگ است. براساس گزارش Trend Micro در سال 2017، میزان رفتارهای بدافزاری 1.6 میلیارد بوده است که از این تعداد 8 میلیون و 8 صدهزار مورد در عربستان دیده شده است. گزارشی مشابه نشان می دهد که بیشترین حمله بدافزاری روی بخش آموزشی و به دنبال آن بخش های دولتی و مخابراتی در این کشور بوده است. دیگر بخش ها نظیر بهداشت، تولید، نفت و گاز نیز تحت تاثیر حملات قرار گرفته اند. پیش بینی ها حاکی از افزایش شمار تهدیدات در سال 2018 می باشد.

به گفته بن علی، از آنجا که یکی از جنبه های اصلی تحول عربستان ساختن شهرهای هوشمند است، ترند میکرو خواستار رویکردی لایه ای در زمینه امنیت سایبری است. 

وی افزود:

ترند میکرو راهکارهایی برای کمک به فناوری ایمنی سرمایه گذاران شهر هوشمند دارد. به همين علت، ما اجرای مراحل مهمی برای کاهش خطرات ناشي از شهرنشيني سريع معین کرده ایم.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد