about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت فیس‌بوک، اعلام کرد قصد دارد 25 عدد از بهترین سرورهای پردازنده‌های گرافیکی (GPU) خود را به اندیشکده‌های اروپایی که در حال تحقیق روی فناوری‌های مختلف هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی (Machine Learning) هستند، هدیه بدهد.
مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس‌بوک، به نمایندگی از گروه تحقیقاتی هوش مصنوعی این شبکه‌ی اجتماعی، فعالیت جدید خود را برای ایجاد این برنامه‌ی مشارکتی و تحقیقاتی جدید اعلام کرد.
شرکت فیس‌بوک همراه با ارسال این سرورها، تمام نرم‌افزارهای موردنیاز و محققان خود را برای عملیاتی کردن سرورها و کمک به تحقیقات ارسال می‌کند.
زاکربرگ گفت: «فناوری واقعیت مجازی تا 10 سال آینده به یکی از بزرگ‌ترین جریان‌های اصلی تبدیل خواهد شد. ما خود را متعهد می‌دانیم و می‌خواهیم بر روی جوامع تحقیقاتی سراسر دنیا سرمایه‌گذاری کرده و از آن‌ها استفاده کنیم. مأموریت، دادن قدرت بیان به افرادی است که به پیشرفت فناوری فکر کرده یا می‌خواهند آن را تجربه کنند.»
در اولین قدم، 4 عدد از این سرورها، به اندیشکده ی علوم رایانه‌ی کلاوس آلمان (Klaus) ارسال می‌شود. این اندیشکده بر روی تجزیه‌وتحلیل تصاویر چند نوع از سرطان‌ها و مدل‌سازی شیمیایی مولکولی تحقیق می‌کند.
برنامه‌ی تحقیقات مشترک فیس‌بوک، از علاقه‌مندان دعوت می‌کند برای دریافت این سرورها، برنامه‌های کاربردی، نوع تحقیقات و تعداد محققان خود را برای آن‌ها ارسال کنند.

شرکت فیس‌بوک دیگر تنها به پیشرفت فناوری‌های شبکه‌ی اجتماعی خود فکر نمی‌کند. این شرکت در حال تحقیق برای توسعه‌ی فناوری‌هایی در زمینه‌های مختلف هوش مصنوعی، پهپادها، واقعیت مجازی و غیره است. در نگاه اول اینطور به نظر می‌رسد فیس‌بوک به توسعه فناوری‌های  گروه‌های مختلف کمک می‌کند؛ اما ممکن است با این کار قصد داشته باشد با اطلاعات به دست آمده بر اساس فناوری‌هایی که به تکمیل آن کمک کرده است به نفع خود استفاده کند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد