about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نیروی زمینی آمریکا به تازگی اهداف جدید خود را برای بهبود موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی در شرایط گوناگون اعلام کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی زمینی آمریکا به تازگی اعلام کرد رویکردهای جدیدی را برای فناوری‌های «موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی1» (PNT)، در نظر دارد و به طور خاص به دنبال راه‌هایی می‌گردد که صنعت بتواند این قابلیت‌ها را برای سربازانی که در سطح زمین به مبارزه می‌پردازند، تقویت کنند.
موضوع یاد شده از طریق «مرکز تحقیقات، توسعه و مهندسی ارتباطات الکترونیکی نیروی زمینی2» و در قالب فهرستی شامل 10 مورد زیر اعلام شد. در ادامه می‌توان 10 هدفی را که نیروی زمینی از این طرح دنبال می‌کند، مطالعه کرد.

  • 1- سامانه‌های سیودولایت3 (Pseudolite systems)، هدف: بهبود وضعیت آگاهی و پشتیبانی از فرماندهی مأموریت
  • 2-سامانه‌ی ناوبری خودرو، هدف: بهره‌مندی از مزیت‌های فرماندهی مأموریت با توسعه، طراحی و تجهیز خودروها به سامانه‌های موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی
  • 3-ناوبری درونی4 (Inertial navigation)، هدف: ارائه‌ی قابلیت‌های آگاهی موقعیتی بهبودیافته
  • 4- موقعیت‌یابی، هدف: پیشرفت فناوری‌های تعیین موقعیت و/یا فناوری‌های جهت‌یابی برای بهبود فرماندهی مأموریت
  • 5- حسگرهای کمکی برای سامانه‌های ناوبری، هدف: شناسی، توسعه و پیشرفت فناوری‌های کمکی مسیریابی برای سربازان پیاده و بستر وسایل نقلیه زمینی، در محل‌هایی که موقعیت‌یاب جغرافیایی در دسترس نیست یا عملکرد مناسبی ندارد
  • 6- ادغام حسگر ناوبری5 (Navigation sensor fusion)، هدف: پیشرفت موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی با الهام گیری از فناوری زیستی مرتبط با فرماندهی مأموریت
  • 7- زمان‌بندی سامانه‌های موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی، هدف: پیشرفت منابع زمان بدنی دقیق و زمان انتقال فناوری‌های (transfer technologies) برنامه‌های کاربردی نیروی زمینی ارتش
  • 8- مدل‌سازی و شبیه‌سازی موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی، هدف: شبیه‌سازی و مدل‌سازی هر یک از موضوعات ذکر شده‌ی قبلی
  • 9- فناوری‌های برنامه‌های کاربردی جنگ‌افزار ناوبری (6NAVWAR)، هدف: اثبات فناوری‌های این بخش
  • 10- خودکارسازی و هوش مصنوعی برنامه‌های موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی، هدف: به کارگیری هوش مصنوعی و/یا خودکار سازی برای هر یک از موارد ذکر شده در بالا

_____________________________________

1- سامانه‌ی موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS) امروزی به صورت زمان واقعی داده‌های موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی (positioning, navigation and timing technologies) را برای کاربردهای نظامی و غیرنظامی فراهم می‌کند.
2- Army’s Communications-Electronics Research, Development and Engineering Center
3- سامانه‌های سیودولایت، عبارتی اختصاری به معنای «شبه ماهواره» (pseudo-satellite) است. این عبارت به سامانه‌هایی اشاره می‌کند که ماهواره نیستد؛ اما به طور معمول عملکردهایی مشابه آن را ارائه می‌دهند. این سامانه‌ها معمولاً از گیرنده‌های کوچکی تشکیل شده و جایگزینی برای موقعیت‌یاب جغرافیایی محلی بر روی زمین هستند.
4- سامانه ناوبری درونی، یکی از انواع سامانه‌های موقعیت‌یابی است که از رایانه، حسگرهای حرکتی (شتاب سنج)، دورانی (ژیروسکوپ) و مغناطیس سنج استفاده می‌ک بدون نیاز به تجهیزات خارجی، به صورت پیوسته سرعت، موقعیت و جهت جسمی شناسایی شود.
5- به ترکیب داده‌های به دست آمده از چندین حسگر، ادغام حسگر گفته شده و به منظور کاهش عدم قطعیت این کار صورت می‌گیرد.
6- Technologies for navigation warfare applications

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.