about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

انگلیس به دنبال ساخت مرکز امنیت سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مقر این مرکز شهر Corsham در Wiltshire است. پیش‌ازاین هم برخی واحدهای دیگر وزارت دفاع انگلیس در همین منطقه مستقر و تأسیس‌شده است که ازجمله آن‌ها می‌توان به یک مرکز ارتباطات 690 میلیون پوندی اشاره کرد.

بر اساس برنامه امنیتی و دفاعی استراتژیک دولت انگلیس که در ماه نوامبر منتشر شد، قرار است ظرف 5 سال آینده سرمایه‌گذاری 1.9 میلیارد پوندی برای حفاظت از این کشور در برابر حملات سایبری و ارتقای توانمندی‌های حاکمیتی در فضای مجازی به عمل آید. بنابراین تأسیس مرکز یادشده بخشی از همین برنامه کلان محسوب می‌شود.

مایکل فالون وزیر دفاع انگلیس مدعی شده که بریتانیا رهبر جهان در حوزه امنیت سایبر است، اما افزوده که مرکز علمیات جدید به نیروهای مصلح برای افزایش ایمنی عملیات خود در سایه تهدیدات فزاینده موجود کمک خواهد کرد.

وی اظهار داشته که افزایش بودجه دفاعی این کشور به معنای حفظ پیشتازی انگلیس در برابر دشمنان این کشور در فضای سایبر و سرمایه‌گذاری هم‌زمان در حوزه توانمندی‌های متعارف است.

مرکز عملیاتی جدید با دولت‌های دوست و متحدان انگلیس و صنایع این کشور برای غلبه بر چالش‌های امنیتی در فضای سایبر همکاری خواهد داشت.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد