about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

انگری بردز در تلاش برای رفع اتهام جاسوسی

 به‌دنبال انتشار خبری مبنی بر استفاده سرویس‌های امنیتی آمریکا و انگلیس از بازی کامپیوتری پرندگان خشمگین (Angry Birds) برای گردآوری اطلاعات کاربران، کمپانی Rovio مالک این بازی رایانه‌ای اعلام کرد که در روابط خود با شبکه‌‌های تبلیغاتی تجدید نظر خواهد کرد.

 به‌دنبال انتشار خبری مبنی بر استفاده سرویس‌های امنیتی آمریکا و انگلیس از بازی کامپیوتری پرندگان خشمگین (Angry Birds) برای گردآوری اطلاعات کاربران، کمپانی Rovio مالک این بازی رایانه‌ای اعلام کرد که در روابط خود با شبکه‌‌های تبلیغاتی تجدید نظر خواهد کرد.

مدیر اجرایی Rovio در بیانیه‌ای همچنین از همه دست‌اندرکاران این صنعت خواست که نسبت به استفاده سرویس‌های امنیتی از داده‌های تجارتی رد و بدل شده در وب عکس‌العمل نشان دهند.  سرویس‌های امنیتی از بازی پرندگان خشمگین به‌عنوان یک مورد گسترده مطالعاتی، برای تنظیم نمونه‌هایی از انواع داده‌‌ها که می‌تواند از طریق شبکه‌های تبلیغاتی گردآوری شود استفاده کرده‌اند.

هزینه بسیاری از این برنامه‌ها توسط آگهی‌دهندگان بازرگانی که شبکه‌های شخص ثالث و متفرقه هستند تامین می‌شود. پی‌گیری نتایج این آگهی‌ها نیازمند آن است که تعدادی دیتا در مسیر شبکه جهانی وب منتقل شود. دست‌یابی به این دیتاها، ره‌گیری اطلاعات را برای آژانس‌های امنیتی امکان‌پذیر می‌کند.

Rovio به کاربران خود اطمینان داده است که هیچ‌گونه هم‌دستی و هم‌کاری در جریان این نظارت امنیتی نداشته و هم‌چنین تاکید کرده است که به هیچ‌یک از شبکه‌های تبلیغاتی مرتبط، اجازه استفاده یا رد کردن اطلاعات کاربران به نهادهای دیگر را نداده است.

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.