about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس اروپا و آمریکا، اخیرا طی یک عملیات مشترک، موفق به دستگیری اعضای شاخص یک باند بزرگ جرائم سایبری شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس اروپا و ایالات متحده آمریکا، اخیرا طی بیانیه مشترکی اعلام کردند که موفق به متلاشی ساختن یک شبکه بین‌المللی عظیم فعال در حوزه جرائم سایبری شده‌اند. مسئولان یاد شده، مدعی هستند که این گروه، با استفاده از برخی بدافزار‌های روسیه، موفق به سرقت حدود 100 میلیون دلار از هزاران قربانی خود در سراسر جهان شده‌اند.

بر اساس اعلامیه رسمی پلیس اروپا، موسوم به یوروپل (Europol)، پیگرد قانونی اعضای این گروه، در گرجستان، مولداوی، اوکراین و ایالات متحده آمریکا به جریان افتاده است.

در بخشی از گزارش یوروپل آمده است:

این شبکه سازمان یافته بین‌المللی فعال در زمینه جرائم سایبری، موفق به سرقت 100 میلیون دلار از حدود 41 هزار قربانی، شامل شهروندان، شرکت ها و موسسات مالی شده است.

پلیس آلمان و بلغارستان نیز در این عملیات بزرگ حضور داشته‌اند.

اعضای این باند سایبری با استفاده از یک نرم افزار مخرب، به نام «GozNym»، اطلاعات بانکی قربانیان را سرقت می‌کردند و پس از خالی کردن حساب افراد آلوده، مبلغ به دست آمده را برای طی کردن فرایند پول شویی به حساب‌هایی در ایالات متحده انتقال می‌دادند.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.