about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در حال حاضر اکثر تراشه‌های عرضه‌شده برای استفاده در رایانه‌های شخصی و لپ‌تاپ‌ها 14 نانومتری هستند و البته در برخی موارد از تراشه‌های 10 نانومتری هم استفاده می‌شود.

اما آی بی ام در تلاش برای تولید تراشه‌های کوچک‌تر نیز هست. این شرکت دو سال قبل اولین تراشه‌های 7 نانومتری را تولید کرد و حالا از تولید اولین نمونه‌های تراشه‌های 5 نانومتری خبر داده است.
قرار است جزییات فنی مربوط به تولید این تراشه طی هفته آینده در کنفرانس 2017 Symposia در کیوتوی ژاپن اعلام شود. دو شرکت Samsung  و  Globalfoundries در زمینه تولید این تراشه با آی بی ام همکاری کرده‌اند.
کارشناسان می‌گویند استفاده تجاری از تراشه‌های 7 نانومتری از سال 2018 آغاز می‌شود و بنابراین تولید محصولات مجهز به تراشه‌های 5 نانومتری تا قبل از سال 2020 محقق نمی‌شود.
آی بی ام مدعی است این تراشه‌ها در مقایسه با تراشه‌هایی که فعلاً در بازار موجود هستند تا 40 درصد عملکرد بهتری دارند و مصرف انرژی آن‌ها هم 75 درصد کمتر از تراشه‌های فعلی است. بنابراین می‌توان پیش‌بینی کرد که تراشه‌های 5 نانومتری در بازار گوشی‌های هوشمند و تبلت ها با استقبال گسترده‌ای مواجه شوند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.