about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی مدعی شده بود هکرهای چینی به سرورهای آژانس اطلاعاتی اندونزی نفوذ کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس اطلاعات ملی اندونزی ادعاهای مطرح‌شده مبنی بر نفوذ هکرهای چینی به سرورهای خود را رد کرد؛ اما گفت هنوز در حال تحقیق در مورد سایر آژانس‌های دولتی است.

گروه اینسیکت (Insikt) بخش تحقیقات تهدید شرکت امنیت سایبری آمریکایی ریکوردد فیوچر (Recorded Future) هفته پیش مدعی شده بود سیستم‌های دست‌کم 10 وزرات خانه و نهاد اندونزیایی ازجمله آژانس اطلاعات ملی این کشور موسوم به (Badan Intelijen Negara) یا همان بین (BIN) آلوده به بدافزاری شده که توسط یک گروه هکری چینی به نام ماستنگ پاندا (Mustang Panda) کنترل می‌شود.

شرکت ریکوردد فیوچر در پایگاه خود مدعی شده، مقامات اندونزی به اعلان گروه اینسیکت واکنشی نشان نداده‌اند. محققان این گروه مدعی هستند میزبانان شبکه‌های دولتی اندونزی همچنان در حال ارتباط با سرورهای بدافزار گروه ماستنگ پاندا هستند.

این شرکت در ادامه به نقل از یک منبع مدعی شد دولت اندونزی اقداماتی را برای شناسایی و پاک‌سازی سیستم‌های آلوده انجام داده است.

واوان هری پوروانتو (Wawan Hari Purwanto) سخنگوی آژانس اطلاعات ملی اندونزی در پاسخ به این ادعاها و اتهامات گفت:

ادعای گروه اینسیکت یک شایعه است و سرورهای آژانس اطلاعات ملی اندونزی در امنیت هستند.

وی در ادامه افزود:

در حال حاضر، آژانس اطلاعات ملی اندونزی به بررسی این ادعا و هماهنگی با ذینفعان در مورد حقیقت ادعاهای مطرح‌شده مبنی بر هک شدن سرورهای آژانس اطلاعات ملی و دیگر وزارتخانه‌ها یا سازمان‌های دولتی اندونزی ادامه می‌دهد. بااین‌وجود تا به امروز، سرورهای آژانس اطلاعات ملی اندونزی امن و تحت کنترل هستند و هک نشده‌اند.

واوان خاطرنشان کرد:

آژانس اطلاعات ملی اندونزی به‌طور منظم سیستم‌های خود را بررسی می‌کند تا از عملکرد آن‌ها مطمئن شود. بااین‌حال با توجه به وظیفه ذاتی آن برای حفظ حاکمیت و منافع مردم اندونزی، تلاش برای حمله سایبری به سرورهای این آژانس طبیعی است.

این مقام اندونزیایی در انتها ابراز امیدواری کرد مردم اندونزی به‌راحتی به اطلاعات در حال انتشار در جامعه اعتماد نکنند و این‌گونه اطلاعات را نه یک‌بار بلکه چندین بار بررسی و بازبینی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد