about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

بر اساس گزارش اخیر نوکیا در خصوص امنیت سایبری، اندروید بیشترین هجوم هکرها و بدافزارها را در مقایسه با سیستم های عامل دیگر به خود دیده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بدافزار، ویروس، تروجان، هک و غیره اصطلاحاتی هستند که به نقض امنیت سایبری اشاره دارند و تقریبا هیچ کاربری را نمی‌توان یافت که با این واژگان آشنا نباشد. اما آیا می‌دانستید امنیت اندروید از مابقی سیستم های عامل به مراتب پایین‌تر است؟نمودار دایره ای زیر، شکاف امنیتی دستگاه های دیجیتال را در سال 2017 به تصویر می‌کشد.

این نمودار در گزارش نوکیا به وضوح نشان می‌دهد؛ 68.5 درصد بدافزارها توانستند از حفاظ امنیتی دستگاه های اندرویدی عبور کنند. جایگاه بعدی متعلق به کامپیوترهای شخصی ویندوزی به میزان 27.96 درصد است. پلتفرم های دیگر از جمله آی او اس، لینوکس، یونیکس، مکو و غیره مابقی این نمودار را به خود اختصاص داده‌اند.

کارشناسان نوکیا دلیل امنیت ضعیف اندروید را دانلود و بکارگیری آزادانه و بدون محدودیت اپلیکیشن های شخص ثالثی عنوان کرده‌اند که بر خلاف پلی استور گوگل، هیچ تدابیر امنیتی را دنبال نمی‌کنند.

در این گزاش آمده است؛ با اینکه در فروشگاه گوگل تلاش شده تا امنیت اندروید تضمین و جلوی انتشار هر گونه بدافزاری گرفته شود، اما کاربران همچنان از سایت های مختلف اقدام به دریافت اپلیکیشن های شخص ثالث کرده و اطلاعات خود را به خطر می‌اندازند؛ این روند در میان کاربران اندرویدی تبدیل به یک عادت مرسوم شده است!

بد نیست بدانید یافته های نوکیا با گزارش اخیر گوگل همخوانی دارد. گوگل طی گزارشی اعلام کرده که بسیاری از حساب های کاربری گوگل در روز به سرقت می‌رود که یکی از شایع‌ترین روش های دسترسی به این حساب ها، بکارگیری حقه «فیشینگ» است.

گوگل در این گزارش آورده است؛ متاسفانه بدافزارها را نمی‌توانیم حذف کنیم و این خود کاربر است که با شناسایی عوامل تهدید کننده می‌تواند امنیت اطلاعات خود را تضمین کند.

نمودار دایره ای این گزارش به شکل زیر است؛

 

Paragraphs
اندروید؛
اندروید؛ بیشترین پلتفرم در معرض هجوم بدافزارها
تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.