about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان معتقدند که بین سال‌های 2017 تا 2019 حدود 93 هزار جرم سایبری در هند گزارش شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ لوک سابا (Lok Sabha)، پارلمان هند، مطلع شد که بیش از 93 هزار مورد جرایم سایبری در این کشور بین سال‌های 2017 تا 2019 گزارش شده است.

نیتیاناند رای (Nityanand Rai)، وزیر امور خارجه اتحادیه امور داخلی هند گفت که 46 مورد تروریسم سایبری در همین مدت در کشور گزارش شده و FIR ها تحت بخش «66F» قانون فناوری اطلاعات 2000 مربوط به تروریسم سایبری ثبت شده است.

طبق داده‌های منتشر شده به‌وسیله اداره ملی ثبت پرونده های جرم و جنایت (NCRB)، پرونده‌های جرایم سایبری ثبت شده در سال‌های 2017، 2018 و 2019 به ترتیب 21796، 27248 و 44546 بوده است.

رای ادعا کرد که تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند (CERT-In) طبق مقررات بخش 70B قانون فناوری اطلاعات، 2000، به عنوان آژانس ملی واکنش به حوادث امنیت سایبری عمل می‌کند.

تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای هند، اطلاعاتی را از سیست‌ های آگاهی موقعیتی و منابع اطلاعاتی تهدید کننده در مورد عفونت‌های مخرب در شبکه‌های نهادها در بخش‌های مختلف دریافت می‌کند.

نیتیاناند رای اظهار داشت که هر زمان تیم واکنش اضطراری رایانه‌ای به هرگونه حادثه‌ای توجه داشته باشد، هشدارها و توصیه‌هایی را برای نهادهای مربوطه و تیم‌های واکنش اضطراری رایانه‌ای (CERTs) برای اقدامات اصلاحی صادر می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.